Samson DK707 trommemikrofon koffert

Varenr: 1084775
Samson DK707 trommemikrofon koffert Samson DK707 trommemikrofon koffert Samson DK707 trommemikrofon koffert Samson DK707 trommemikrofon koffert Samson DK707 trommemikrofon koffert Samson DK707 trommemikrofon koffert Samson DK707 trommemikrofon koffert
4 149,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Capture the Kit.

Samson&Apos; s DK707 7-delt trommemikesett er en viktig samling av mikrofoner av profesjonell kvalitet designet for å gi utmerket lyd for nærmere ytelses- og innspillingsmiljøer.

Samson&Apos; s Q71, Q72 & amp ; C02-mikrofoner

DK707 er en mikrofonpakke i full rekkevidde for profesjonelle trommeslagere.  den inkluderer en  Q71 Kick Drum Microphone, fire Q72 instrumentmikrofoner og to C02 blyantkondensatormikrofoner. Q71 har høy SPL -håndtering, og er optimalisert for å fange hele essensen av din bassrommel. Med en spesialisert frekvensrespons hjelper Q72-ene med å reprodusere den naturlige tonen og angrepet av dine snare-trommer og toms.  Til slutt er C02s perfekte for overhead og omgivelsesmiking-applikasjoner.

Inkludert

med svingbar-stil Adaptere for hver eneste mikrofon, så vel som spenningsmonterte RIM-klipp for Q72s, gir DK707 raskt og enkelt oppsett. Og med den turnerende musikeren i tankene, er også en deluxe hardshell -bæreveske inkludert.