Samson SE50-TAN Beige

Varenr: 1031548
Samson SE50-TAN Beige
2 350,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Farge: Beige

Samson SE50 Headworn Microphone er en lav profil, miniatyrkondensatormikrofon med en 2,5 mm kapsel som gir enestående lydproduksjon, noe som gjør den perfekt for presentasjon, Fitness og andre vokale applikasjoner.
Mikrofonen kan enkelt formes for å passe til venstre eller høyre øre, og det unike beholderbåndet holder mikrofonen på plass selv når den brukes i treningsapplikasjoner. Takket være det omnidireksjonelle pickup-mønsteret, er mikrofonens frekvensrespons off-axis lineær, noe med et vannavstøtende belegg, noe som gir ekstra beskyttelse mot svette og annen fuktighet. I tillegg er det en dryppring av fuktighetsvakt for å beskytte kapselen ytterligere og sikre pålitelig ytelse.
SE50 er spesielt godt egnet for bruk med Samson trådløse systemer. Og med fire inkluderte adaptere, kan mikrofonen brukes med de fleste andre produsenters trådløse Beltpack -systemer. SE50 -settet inkluderer også en klærkabelklipp, avtakbar kabel, tre frontruter og en attraktiv bæreveske for å holde SE50 og tilbehøret, samt et rom for å holde mest mulig beltpakkesender.
produsert med ekstrem pleie og den høyeste Kvalitetskomponenter, SE50 leverer eksepsjonelt klar, artikulert lyd med pålitelig ytelse i en ekstremt lav profildesign.

  • Mikrominiatyrkondensator med 2,5 mm kapsel
  • Omnidireksjonell Pickup-mønster, off-axis lineær frekvensrespons
  • Passer til venstre eller høyre øre og beholder bånd holder mikrofon på plass
  • Fuktbestandig belegg
  • Avtakbar kabel
  • Justerbar dryppring hjelper til med å beskytte MIC -elementet mot svette
  • Fire kabeladaptere for kompatibilitet med mest populære trådløse sendere
  • Inkluderer tre frontruter, klærsklipp og bæreveske