Roland RP107-BKX Digitalpiano

Varenr: 1169888
Roland RP107-BKX Digitalpiano Roland RP107-BKX Digitalpiano Roland RP107-BKX Digitalpiano Roland RP107-BKX Digitalpiano Roland RP107-BKX Digitalpiano Roland RP107-BKX Digitalpiano Roland RP107-BKX Digitalpiano Roland RP107-BKX Digitalpiano
11 139,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Pianoreisen din starter her.

Kompakt og rimelig piano til hjemmebruk, med standard stående utforming, klasseledende lyd og spillbarhet, inkludert Bluetooth®, med mer.

 

Når du har begrensede midler og ser etter familiens første piano, bør autentisk tone og spillbarhet være første prioritet. Det rimelige RP107 leverer på begge punkter, takket være den anerkjente lydmotoren og klaviaturet som finnes i Rolands pianoer i høyere klasser. Det ser også attraktivt ut, med et smart design som kombinerer tradisjonelt utseende med en kompakt størrelse som passer inn over alt. Og med inkludert Bluetooth® kan du øke musikkgleden og sette fart på læringen med mobilenheter og den tilhørende Roland Piano-appen.

 

 

  • Rimelig hjemmepiano med klasseledende lyd og spillbarhet
  • Kompakt og attraktivt design med tradisjonell stående utforming
  • Omfattende uttrykksfullhet fra Rolands anerkjente SuperNATURAL Piano-teknologi
  • Autentisk akustisk flygel-anslag og -respons med 88 tangenters PHA-4 Standard-klaviatur
  • Enkelt og direkte brukergrensesnitt for enkel betjening
  • Innebygget stereo høyttalersystem med fyldig, fullstendig lyd
  • 256 toners polyfoni gjør det mulig å spille komplekse stykker uten kompromiss
  • Koble til en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth for å spille sammen med favorittsanger og å jobbe med MIDI musikkapper
  • Kontrollér RP107-funksjoner, utforsk øvelser med mer, med den tilhørende Roland Piano-appen
  • Sustain-, soft- og sostenuto-pedaler for avanserte teknikker
  • Doble hodetelefonutganger og Twin Piano-modus for å spille sammen med en venn eller lærer
  • Integrert lokk som kan skyves ut for å beskytte klaviaturet når det ikke er i bruk
  • USB-porter for å koble til datamaskiner og flashlagringsenheter   

 

 

Begynn med en gang.

For å lære piano riktig, trenger elevene et solid grunnlag for å utvikle riktig teknikk og forhindre uvaner som er vanskelige å bli kvitt. RP107 støttes av tiår med Rolands utvikling, og har en lyd og uttrykk som du ikke finner i andre pianoer til denne prisen. Dette kvalitetsinstrumentet er fylt opp funksjoner hentet fra de beste hjemmepianoene våre, og gir deg kompromissløs ytelse som gir årevis med musikalsk vekst.

 

Klasseledende lyd og uttykk.

Pianomotoren SuperNATURAL er svært anerkjent blant lærere og profesjonelle musikere, og den kombinerer sofistikerte sampling- og modelleringsteknologier som fullt ut gjenskaper de komplekse nyansene fra et flygel. Tonen endrer seg i naturlig respons til spilleberøring og dynamikk, og oppmuntrer elevene til å samhandle med lyden og forbedre ferdighetene sine hver dag.

 

Ekte akustisk følelse.

RP107s klaviatur og pedaler gjør opplevelsen av et akustisk flygel komplett, og kobler utøveren sammen med lydmotorens uttrykksfulle kraft. Klaviaturet PHA-4 Standard med 88 tangenter, gir deg en ekte, vektet respons, komplett med det svake klikket fra mekanikken og det spesielle Ivory Feel-materialet på de hvite tangentene. Sustain-, soft- og sostenutopedaler er integrert i kabinettet, klar til å støtte mange ulike pedalteknikker.

 

Kompakt og attraktivt.

Med sitt tradisjonelle utseende gir RP107 et tidløst uttrykk som passer inn i alle innredninger. Det slanke kabinettet tar opp mye mindre plass enn et stående akustisk piano, og to personer kan flytte instrumentet fra rom til rom ved behov. Et elegant lokk skyves ut for å beskytte klaviaturet når det ikke er i bruk, og det innebygde stativet gir praktisk plass til noter og mobilenheter. Og med de smart organiserte kontrollene kan utøverne raskt få tilgang til de viktigste pianofunksjonene uten distraksjoner.

 

Moderne tilkobling.

RP107s innebygde Bluetooth-lyd/MIDI-tilkobling gjør det enkelt å bruke mobilenheter til å forbedre læringsprosessen. Strøm musikk og undervisningsmateriale gjennom pianoets høyttalersystem og spill med, eller bruk MIDI-musikkapper slik som GarageBand og andre for å utvikle komposisjonsferdighetene. USB-porter er også tilgjengelige, for å kunne koble til datamaskiner og flashlagringsenheter

 

Lær raskere med Roland Piano-appen.

Roland Piano-appen utvider familiens produktivitet og glede med RP107. Den gir deg fjernstyring av lydvalg, metronominnstillinger, innspilling, med mer. I tillegg finnes det mange inspirerende øvingsfunksjoner som oppmuntrer til framgang, slik som en aktivitetslogg med målsettinger, "flash card"-spill, rytmeøvelser og et One Week Master-program for innøving av ulike pianostykker.  Appen inkluderer også noter til RP107s inkluderte sangbibliotek, i tillegg til muligheten for å legge til enda flere via Roland Cloud.

 

Tilleggsfordeler.

I tillegg til det kompakte og portable designet har RP107 mange fordeler sammenlignet med et akustisk piano. Innebygget innspillingsmulighet gjør at elevene kan følge med på framgangen sin og dele musikken, mens Twin Piano-modusen gjør at de kan spille sammen med et familiemedlem, venn eller lærer. Volumkontroll er bare et knappetrykk unna, og doble hodetelefonutganger gjør at to personer kan spille sammen uten utgående lyd, der begge har egen lydkontroll. Og uten behov for stemming og jevnlig vedlikehold gir RP107

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 88
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Ja
MIDI-tilkobling MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Ja - pianostyle
Sustainpedal inngang Ja