Roland E-4 Voice Tweaker

Aira Compact

Varenr: 1166911
Roland E-4 Voice Tweaker Aira Compact Roland E-4 Voice Tweaker Aira Compact Roland E-4 Voice Tweaker Aira Compact Roland E-4 Voice Tweaker Aira Compact
2 299,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Legg vokal og jam med kraftige stemmetransformasjonsverktøy, høykvalitetseffekter og innebygd looper. E-4 Voice Tweaker er en vanvittig jam-bar moroboks som harmoniserer, auto-pitcher, vocoder, looper og glitcher stemmen din og alt annet du fôrer den med. Trykk deg gjennom direktekontroller for å manipulere lyden, og kjed sammen AIRA Compact og andre elektroniske instrumenter og la dem kjøre i perfekt synk.

 

 

  • Vokalframføringsverktøy med kraftige stemmetransformeringseffekter
  • Form lyder umiddelbart med glidebryterne for pitch og formant
  • Avanserte vokaleffekter, inkludert Auto Pitch, harmoni og vocoder
  • Hent fram unike rytmeeffekter med Scatter-knotten
  • Bearbeid utgangslyden med høykvalitets klang, ekko, tempodelay og choruseffekter
  • Low-cut-filter og støy-gate eleminerer uønskede lyder 
  • 24-sekunders looper med ubegrenset overdubbing, angre / utfør på nytt, og automatisk BPM-registrering
  • Støtter ekstern MIDI-kontroll av pitch, harmoni og vocoder-funksjoner
  • ¼-tommers mikrofoninngang med gainkontroll med bred rekkevidde
  • Hodetelefonutgang med støtte for en inlinemikrofon
  • Omfattende tilkoblingsmuligheter med lyd, MIDI og synk I/O, i tillegg til AIRA Link 
  • Klasse-kompatibelt USB-C lyd/MIDI interface, uten behov for drivere
  • Lithium-ion-batteri med opptil 3,5 timer driftstid per lading
  • Solid konstruksjon og robuste kontroller
  • Koble til andre AIRA Compact-er og standard MIDI-enheter med tilleggsutstyret BOSS TRS MIDI-kabler

 

 

Inspirerende Roland vokalbearbeiding

E-4 kombinerer kraftfulle stemmetransformeringsverktøy og standard vokaleffekter med et taktilt grensesnitt som er skapt for å spilles på. Denne slanke, tøffe maskinen gir deg en skattkiste med prosessering av topp kvalitet i en enhet du kan ta med over alt, og som gir uendelig med glede og er utrolig rimelig.

 

Framfør med lyd.

Ved å jobbe med E-4s innbydende panel kan du gå fra tradisjonelle vokalforsterkninger til punchy beatboks-groover og slående ukjente lydlandskap, i én enkelt framføring. Velg ulike soniske utforminger, trigg looperkontroller, bla gjennom Scatter-effekter og juster pitch med mer, mens du holder på.

 

Harmonisk utforsker.

Ta syngingen din til det neste nivået med automatiske harmonieffekter. Still inn tonearten og akkordstemmer på farten, og gi enhver sang en eleganse som får folk til å snu seg. Og med Auto Pitch kan du tilpasse alt fra subtile tuningjusteringer til de hard-tunede lydene du hører i mainstream poplåter.

 

Kanaliser din indre robot.

Bruk direktetilgangsverktøy for å umiddelbart endre vokalkjønnet, trylle fram lyder fra det ytre rom, eller transformere deg selv til en mekanisk person (god eller ond, det er opp til deg). Det er også en kraftfull vocoder som du kan drifte fra et stort utvalg inkluderte synthbølgeformer, E-4s pitchfunksjoner eller et eksternt MIDI-keyboard, for en uendelig variasjon av teksturer.

 

Loop og Scatter.

Gjør én stemme om til et helt orkester ved å bruke 24-sekunders looperen. Legg lag på lag med E-4s effekter for å skape ville, vokaldrevne reiser. Så kan du klippe og dele opp med den ekspressive Scatter-knotten, som deler opp lyden din i fargerike biter som du kontrollerer med en vridning.

 

Koble opp og kjør.

Koble til en håndholdt mikrofon i frontinngangen for framføring eller bruk et gaming-headset eller inlinemikrofonen i øretelefonene dine for å bringe frisk vokalmoro inn i den neste direktestrømmingen eller podcasten din. Synk med andre AIRA Compact-er slik som T-8 Beat Machine eller J-6 Chord Synthesizer for å utvide omfanget ditt. Eller samhandle med datamaskin-DAW-er, mobile musikkapper og hardwareinstrumenter via USB-C eller MIDI.

 

Overalt samtidig.

E-4 framhever kreativ vokal når og hvor som helst. Lithium-ion-batteriet gir opptil 3.5 timer driftstid per lading, og den solide Roland-konstruksjonen vil gi støtte til inspirert magi og kaos i lang, lang tid.