Roland JD-08 Boutique sound module

Varenr: 1149661
Roland JD-08 Boutique sound module Roland JD-08 Boutique sound module Roland JD-08 Boutique sound module Roland JD-08 Boutique sound module Roland JD-08 Boutique sound module Roland JD-08 Boutique sound module
4 299,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
15.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Digital klassiker. Moderne stil.

Med sin retro arbeidsflyt, stemningsskapende lyder og kraftfulle effekter var JD-800 en favoritt hos de beste elektroniske musikkprodusentene gjennom 90-tallet og videre. JD-08 kombinerer de originale bølgeformene fra JD-800 med avanserte modelleringsteknikker og gir deg et utsøkt direktekontrollert lyddesign, i tillegg til svært utvidet polyfoni, en toparts polyfonisk sequencer, og andre moderne oppdateringer.

 

Standardfunksjoner

  • Autentisk lyd og atferd fra den originale JD-800 gjengitt med avansert lyd modellering
  • 108 originale bølgeformer for omfattende patchmuligheter
  • Inkluderer de originale 64 presetsene pluss 21 nye presets
  • Toparts, 64-trinns polyfonisk sequencer med bevegelseregistrering, tilfeldig patterngenerator, og minne for 128 patterns.
  • Innebygget arpeggiator
  • Toparts multitimbral med utvidet polyfoni
  • Fireparts struktur for tone lag
  • Nøyaktig gjenskaping av JD-800s unike totrinns multieffektseksjon
  • Justerbar vreng, phaser, spectrum, enhancer, delay, chorus og klang
  • Multifase timevariant-enveloper, for komplekse, utviklende lyder
  • Palettfadere for rask parameterjustering
  • USB-C lyd / MIDI interface, fullstørrelse MIDI I/O og inngang for ekstern klokke
  • Portabel utførelse for musikkskaping på farten
  • Konstruksjon i høy kvalitet med frontpanel i metall
  • Driftes av batterier (4 x AA) eller USB-C
  • Kontrollinformasjon kan sendes og mottas via MIDI og USB-C
  • Innebygget aktiv minihøyttaler for umiddelbar nytelse
  • Kompatibel med tilleggsutstyret DK-01 Boutique Dock eller K-25m keyboardenhet

 

Inspirerende lyddesign under fingertuppene dine.

Tidlig på 90-tallet var det presetdrevne digitale synther med begrenset direktekontroll som dominerte musikklandskapet. JD-800 endret alt dette i 1991, og tok synthesizerverdenen tilbake til røttene, med et panel fylt opp av kontroller og en aggressiv elektronisk lydpalett. JD-08 inkluderer 64 presets fra den originale enheten og gjenskaper perfekt firetonestrukturen, 108 bølgeformer og de unike toparts multieffektene som er kjernen i JD-800s intrikate, utviklende lyd.

 

Utvidet lyd for den moderne tidsalderen.

Den originale designen fra JD-800 er beholdt i denne moderne versjonen, men det er også en rekke oppdateringer som tar opplevelsen til et nytt nivå. Nye patcher i tillegg til 256 minneplasser lar deg dykke dypt ned i et stort utvalg kontroller for å skape nye lyder for musikken din. Og med utvidet polyfoni og toparts multitimbral kapasitet er det enda større rom for å strekke ut de soniske ideene dine.

 

Musikk som beveger.

Når du har låst inn patchene dine, starter du opp den toparts polyfoniske sequenceren og begynner å programmere leads, basslinjer eller grunnakkorder som du synker med andre deler i det elektroniske ensemblet ditt. Og for å inkludere litt animert bevegelse i lydene dine, kan du bruke bevegelsesinnspilling og den innebygde arpeggiatoren for å få de musikalske linjene dine til å danse.

 

MIDI-, USB- og ekstern klokke-inngang.

JD-08 inneholder et innebygget USB-C lyd / MIDI-interface, slik at du kan spille, ta opp og synkronisere alle typer av dataproduksjonsprogramvare. MIDI I/O i full størrelse er også tilgjengelig, for samhandling med andre MIDI-enheter. Det er også en inngang for ekstern klokke for å drifte JD-08s innebygde sequencer og arpeggiator fra vintage analoge instrumenter og moderne Eurorack-systemer.

 

Ta med deg nøklene. Kom deg ut på veien.

Den kompakte JD-08 passer omtrent overalt og kontrolleres enkelt fra et masterkeyboard eller DAW. Den kan driftes på standard AA-batterier i timevis med uhemmet jamming, og det er også en innebygget høyttaler for lytting på farten. Legg til en DK-01 Boutique Dock for et polert utseende og tre praktiske vinklingsmuligheter, eller ta med en K-25m keyboardenhet for å skape et komplett portabelt instrument.


 

Produktinformasjon

Batteridrift Ja
Batteritype 4xAA (batterier følger med)
Innebygde høyttalere Ja
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei