Roland XS-82H

Multi format video switcher 8-in x 2-out

Varenr: 1141936
Roland XS-82H Multi format video switcher 8-in x 2-out Roland XS-82H Multi format video switcher 8-in x 2-out Roland XS-82H Multi format video switcher 8-in x 2-out Roland XS-82H Multi format video switcher 8-in x 2-out Roland XS-82H Multi format video switcher 8-in x 2-out
60 870,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
27.09.2022 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

8-in x 2-out multi -format av Matrix Switcher

Roland XS-serien-den nye linjen med multi-formatmatriksbryterne designet for faste installasjoner som krever integrert video- og lydkonvertering av høy kvalitet.  versjon 3.0  introduserer kraftige nye funksjoner for live -arrangementer og forbedret lydmatrise. En enkelt enhetsløsning for total kontroll av video og lyd som er fleksibel nok til å imøtekomme de forskjellige behovene i klasserom, konferanserom, live presentasjoner og arrangementer.


 

 • Sømløs kobling
 • Innebygd PGM/PST-modus for selvsikker bytte
 • Skaleringsveiledningsfunksjon
 • Forbedret kontroll av innstillinger for PINP-vinduer i multi- Modus
 • Stabilisert videoutgang når du bytter modus
 • Matrix-konfigurasjon for lydmikser
 • utvidede lock-out-funksjoner
 • Støtte for maksimal oppløsning av Wuxga og 1080p 8 digitale innganger og 8 analoge innganger 2, 3 eller 4 utganger i henhold til applikasjonen
 • Plasser HDMI/HD-komponent/RGB/Composite/S-Video og lydinnganger
 • Bygget-i skalere og videoprosessor muliggjør split-bilde og komposisjonsfunksjon
 • Oppløs overgang og PGM/PST-modus i versjon 2.0 er ideell for live-arrangementer
 • 16Ch Stereo Digital Audio Mixer med 8 HDMI -innganger og 8 analoge innganger
 • dir ECT-kontroll via iPad-applikasjonen  XS-80 fjernkontroll


 

Digitale og analoge innganger

XS-serien har åtte videoinnganger. I tillegg til HDMI-porten som kan passere DVI-signaler, muliggjør serien også å bytte for alle analoge signalformater inkludert RGB, komponent, kompositt og S-video.


edidemulering

< P> Serien inneholder EDID -emulering for HDMI og RGB -signaler, og administrerer edidinformasjon mellom displayet og HDMI -kilden for å sikre et stabilt systemmiljø for HDMI. Nær øyeblikkelig videobytte er mulig innen 0,2 sekunder, selv med HDCP aktivert.


Videosignaler kan vippes vertikalt og horisontalt, eller roteres 90 grader

Bruke dette i kombinasjon med Innebygd skalering gjør kreativ beskjæring og orientering av videoen mulig.


Bytte og blanding av lydinnganger med EQ og Dynamics

Den interne lydmikseren muliggjør bytte og blanding av Lydinnganger med EQ og dynamikkbehandling på alle innganger. Lydblandinger kan opprettes fra både analoge lydinnganger så vel som innebygde HDMI -lydinnganger. Den resulterende blandingen kan være innebygd tilbake i HDMI/HDBASET-utgangen i tillegg til analoge lydutganger.


komposisjon og multi-skjerm

De interne skalere aktiverer XS-serien til å Skala individuell HDMI, HD-komponent, RGB, kompositt- og S-video-innganger og bland innganger av forskjellige oppløsninger til en felles utgang. Hver utgang kan være i sitt respektive format og display.


Oppløsninger opp til Wuxga/1080p

Oppløsninger opp til Wuxga/1080p støttes for både inngang og utgang. Deinterlacing sammenflettede video for utdata som et progressivt signal er også mulig.


Videobehandling

Serien har videoprosessor som muliggjør sammensetningen av videosignalet og splittet bilde i et antall produksjoner. Oppløsningsovergang er mulig i versjon 2.0. *Utgangsformat kan ikke endres separat når du bruker komposisjonsfunksjonen.


Alle utgangene har plass til HDMI og HDBASET

Video- og lydsignaler kan overføres over lang avstand med en en LAN -kabel. *Vennligst tilgang til nettstedet til XS -serien for å se mer tilkoblingsverifiseringsinformasjon om HDBASET.


Sofistikert lydbehandling

Den interne 16Ch Stereo Digital Audio Mixer Aktiverer sofistikert lyd behandling. Sammen med åtte stereo HDMI -lydinnganger kan serien også godta åtte stereoanaloge lydinnganger. Hver av inngangene kan blandes separat.


Digital lydmikser med forskjellige funksjoner

Hver lydinngang har et internt høypassfilter, 4-båndsutjevner, støyport og kompressor. Audio følger videofunksjoner er også tilgjengelige som muliggjør lydbryter koordinert med videobytte. Hver lydutgang har en 4-bånd-utjevner, port, kompressor og forsinkelse for riktig leppesynkronisering. Den har også nedblandingsfunksjon som gjør output til en takhøyttaler mulig.


XS-serien rommer mikrofonnivå lydinnganger

En intern ducking-funksjon muliggjør muligheten til å ha MIC -nivået blandet automatisk over all annen lydinngang.


Trådløs kontroll fra en iPad

Bruke den valgfrie trådløse LAN -adapteren muliggjør direkte kontroll fra en iPad installert med den dedikerte  XS-80 Remote  App. Sammen med betjening av enheten, kan XS-80 fjernkontroll brukes til å endre innstillinger øyeblikkelig med sin minne-tilbakekallingsfunksjon. Operasjonsmenyen kan også tilpasses ved å endre layout, fanenavn, forhåndsinnstilte navn og kanalnavn eller bakgrunnsbildet. Kontroll forhåndsinnstilt endring, videobytte og lydnivåkontroll.


Digitale lydvirkninger

XS -serien er utstyrt med lydvirkninger av høy kvalitet. Innebygde utjevningsmidler er inkludert for å balansere frekvenser og eliminere tilbakemelding. Hver inngang har en kompressor som muliggjør anding og en leppesynkroniseringsforsinkelse.


Høyhastighets HDMI-bytte

Alle HDMI-innganger og utganger og HDBASET-utganger støtter HDCP. XS -serien kan bytte HDCP -beskyttet video med en ekstremt rask hastighet på mindre enn 0,2 sekunder takket være XS -serien Advanced HDCP Key Management.


HDBASET -utganger

XS -serien Inkluder både HDMI- og HDBASET -utganger. Når du bruker en LAN -kabel, kan opp til Wuxga/ 1080p videosignal overføres opp til 100 meter. HDBASET er en tilkoblingsteknologi etablert av HDBASET -alliansen. HDBASET gjør det mulig å overføres ukomprimert HD -video og digital lydsignal over en LAN -kabel. Bruk av en skjermet Cat5e LAN -kabel anbefales. Overføringsavstand avhenger av kvaliteten på kabelen.