Roland MC-707 GROOVEBOX

Music Workstation

Varenr: 1136950
Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation Roland MC-707 GROOVEBOX Music Workstation
11 519,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Finn en ny groove.

MC-707 GROOVEBOX har alt du trenger for å lage en sang eller opptre live uten en datamaskin. Fordyp deg i åtte spor med innspilling, sequencing, synthesizere og effekter i tillegg til et variert utvalg av lyder, looper og fraser. Spill inn lyd og MIDI med full kontroll over timing, og juster faderne og knappene for en “her og nå”-opplevelse. Med et så enormt potensial er du klar til å produsere hvilken som helst stilart eller  skape din helt egne, nye greie.

 

Mega mikro musikkskaper.

Denne moderne GROOVEBOXEN inneholder masse kraft i én enkelt utstyrsboks. Den er dyp og kan spesialtilpasses, og er samtidig morsom og grei, og alltid klar til å skape noe nytt. Lag musikk med en utvalgt samling av innebygde lyder, rytmer og fraser som alle er proft laget av anerkjente artister og lydteknikere. Utforsk en musikalsk fornyelsespark der du fritt kan kombinere looper og enkeltlyder med melodiske fraser, inkludert dine egne lydinnspillinger og MIDI-sekvenser. Spill inn og trigg klipp, re-arranger, re-sample, spill inn automasjon, og få alt til å låte stort med per-spor- og globale effekter.

 

Åtte spor med klippbasert sequencing.

MC-707s åttespors sequencer er optimalisert for sømløs produksjon av dagens elektronikafokuserte musikkstiler og undersjangre i stadig utvikling. TR-REC step-sequenceren er helt lik de man finner i klassiske Roland trommemaskiner, perfekt for å lage rytmepartier raskt. Det er også 16 supersensitive padder for å spille eller sequence trommepartier, melodiske basslinjer eller polyfoniske akkordprogresjoner. Sequencerklipp lagrer til og med måten du beveger knappene på sammen med notedataene. Dette lar deg skape dramatiske, bevegende effekter slik som en dyp klang på et enkelt klapp, sakte filtersweeps og mye mer.

 

Dyp syntese.

MC-707 inneholder den nyeste lydmotoren vår, som forener virtuell analog og moderne PCM. Den er fleksibel, kraftig og lar deg dykke dypt ned i de soniske mulighetene. Den har lydene til legendariske Roland rytmemaskiner og synthesizere som er grunnlaget for elektronisk musikk - inkludert TR-808, TR-909, TB-303, JUNO-106 og SH-101. Men MC-707 ser også framover, med moderne digitale og hybride lyder som er perfekte for å skape framtidens klassikere i dag.

 

Spill inn, sample, tweak og transformer.

I tillegg til den dype synthmotoren har MC-707 en kraftig sampler, med innspilling som kan gjøres i farten og som synkroniserer seg til tempoet i prosjektet ditt. Spill inn vokal- eller instrumentpartier eller importer dem fra ditt eget eksisterende bibliotek, for så å sequence eller trigge fraser, enkeltlyder og looper. Du kan også tweake og transformere sampler ved å forkorte og reversere, med inspirasjonen og presisjonen som du kun får med hands-on kontroll.

 

Effekter med studiokvalitet.

Med MC-707s massive utvalg av effekter høres musikken din polert og fullprodusert ut. Alle åtte sporene har uavhengige effektprosessorer med massevis av variasjoner. Fyldig chorus gir dybde til padder og andre synthlyder. Delayer og klanger lager stemningsfulle lydlandskaper og legger til bevegelse i skjøre sekvenser. Overdrive, vreng og forsterkersimulering tilfører grit og intensitet til synther, gitarer, trommer m.m. Du kan også kjøre hele miksen gjennom mastereffekter slik som filtre, bit-crushere og en master busskompressor som holder alt sammen med punch og klarhet.

 

Hands-on-opplevelse.

MC-707 er spekket med hands-on-kontrollere, og den lar deg ta for deg og forme musikken din på en følelsesmessig, fysisk måte. Fadere for hvert spor lar deg mikse og arrangere delene umiddelbart, og knappene kan tilordnes fritt til hvilken som helst kontroll du trenger for en lyd. Du kan til og med spille inn bevegelsen av knappene slik at dette spilles av automatisk. Og 8x2-padsamlingen er ikke bare super for å spille trommer. Du kan også legge inn melodi og akkorder med velocity og trigge lyd- og MIDI-klipp.

 

Datamaskinforsterket.

Med de avanserte USB lydinterface-mulighetene flyter MC-707 enkelt inn og ut av produksjonsoppsettet ditt. Du kan spille inn alle de åtte delene på individuelle DAW-spor og ferdigstille sangen din der. Eller du kan sample lyd fra DAWen din for å få med backingtracks, stems eller lyden av favoritt-softwaresynthen din i det neste liveshowet ditt.

 

Utvid med nye lyder, looper og fraser.

MC-707 er en plattform som kan oppdateres og utvides slik at den aldri blir uinteressant. Hold deg aktuell med nye looper, enkeltlyder, fraser og synthlyder som alle er tilgjengelige online.


Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei