Radial 4-Play Multi Output DI Box

Varenr: 1121801
Radial 4-Play Multi Output DI Box Radial 4-Play Multi Output DI Box Radial 4-Play Multi Output DI Box Radial 4-Play Multi Output DI Box Radial 4-Play Multi Output DI Box Radial 4-Play Multi Output DI Box
3 595,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
26.04.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

4-spilleren er en DI-boks som er spesielt designet for multiinstrumentalister, og gir muligheten til raskt og lydløst å endre instrumenter på scenen. Med fire balanserte utgang Kanal i PA -systemet, som gir mulighet for individuelt nivå, EQ og effekter. Vanligvis vil dette kreve flere DI -bokser og instrumentkabler, og skape et rot på scenen som kan være vanskelig å administrere. Med 4-spilleren trenger du bare å koble en kabel til inngangen til pedalen, og det gir deg fire DI-utganger for å mate PA-systemet. Ikke bare betyr dette færre kabler på scenen og mindre enheter å holde rede på, men det eliminerer også behovet for å flagge lydingeniøren når du trenger å bytte instrumenter under en ytelse. 4-spilleren gir deg kontroll, mens du effektiviserer oppsettet på scenen.