Radial StudioQ

Talkback Controller

Varenr: 1099481
Radial StudioQ Talkback Controller Radial StudioQ Talkback Controller
4 733,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
01.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Compact Desktop Cue System for Studio Recording
  • Tillater ingeniør & Produsent for å snakke med artist
  • Innebygd ingeniørmic og ekstern produsent MIC-innspill
  • Forbedrer studioffektivitet, arbeidsflyt og profesjonalitet

  < /p>

Studio-Q ™ er en kompakt studio talkback-kontroller designet for å gi et enkelt, men likevel full funksjonssystem som tillater enkel kommunikasjon med kunstnere i en egen messe eller på den andre siden av kontrollrommet. < /p>

 

Studio-Q begynner med en sentralt lokalisert talkback-bryter som aktiverer den innebygde mikrofonen, og lyser en lys LED for å indikere at talkback-kanalen til kunstneren er aktiv. Dette er supplert med en ekstern mikrofoninngang for en dynamisk mikrofon, slik at en stand-montert mikrofon kan fungere som den viktigste talkback-kilden, eller fungere som en ekstra talkback-mikrofon for en produsent. Både de interne og eksterne mikrofonnivåene settes via individuelle trimkontroller sammen med et mestermikolevolum. En radiell JR1 ™ fjernt fotbrytning kan kobles til for håndfri aktivering av en eller begge talkback-mikrofonene. Når Studio-Q Talkback er aktivt, blir signalet dirigert til studiotelefonsystemet mens det automatisk dimmer programmet til ønsket nivå. En egen programnivåkontroll gir øyeblikkelig tilgang til avspillingsvolumet som mater hodetelefonblandingen.

 

Kobling av lyd til Studio-Q er grei med balansert ¼" TRS -programinnganger og utganger. Den eksterne MIC -inngangen har en standard XLR for en dynamisk mikrofon, mens JR1 -fjernkontrollen kobles via ¼" Jack. En ekstra&Apos; fjernkontroll&Apos; ¼" Jack lar deg sende et tørt kontaktsignal til en ekstern enhet når talkback -bryteren er deprimert. Dette kan også settes til å bære DC -kraft og imøtekomme et eksternt drevet LED -fyr for å tiltrekke oppmerksomhet når kunstneren ikke har på seg hodetelefoner eller er midt i en take.

 

< P> Etter Radials stamtavle for robust produksjon, er Studio-Q laget av tungt 14-gauge stål for ekstra holdbarhet og skjerming mot forvillede magnetfelt. Et kompakt chassisstørrelse reduserer fotavtrykket på skrivebordet ditt, med gummi føtter som beskytter arbeidsflaten mens den holder det godt på plass. Studio-Q drives av en 15VDC-forsyning som kan være låst på plass ved hjelp av en kabelklemme.

 

det radiale studio-Q ... et enkelt talkback-system som Forbedrer kommunikasjonen og legger profesjonalitet til studioet ditt.