Radial Catapult RX4L

Receiver, line level

Varenr: 1099479
Radial Catapult RX4L Receiver, line level
4 199,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
26.04.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Linjenivåmottaker!

 

  • Send analog lyd eller digitale AES -signaler over CAT 5/6 kabel
  • fungerer i en bygning &Apos; s eksisterende kabelinfrastruktur
  • Valg av direkte kablet eller isolerte splitt
  • overfører fire AES-signaler (åtte lydkanaler)

  < /p>

Den radielle katapulten er en 4-kanals lydslange som lar deg sende analog eller AES digitale lydsignaler over standard CAT 5 eller CAT 6 skjermet Twisted Pair-kabel. Dette gjør at sceneteknologier kan dra nytte av de relativt lave kostnadene for denne rikelig tilgjengelige kabelen for returslanger eller for transport av balansert lyd over et stort scene. For systementreprenøren lar katapulten deg dra nytte av pre-kablede nettverk for å koble Inngangsmoduler og tre utgangsmoduler. Hver inngangsmodul har fire XLR-innganger, fire XLR gjennom-skyt sammen med to Neutrik EtherCon ™ -utganger for å koble CAT 5-kabelen til ønsket utgangsmodul. Disse er utstyrt med RJ45 Type EtherCon Input og gjennom-put pluss to sett med XLR-utganger. Disse kan bestilles uten transformatorer for undernak eller for å overføre AES-lydsignaler; med MIC -isolasjonstransformatorer for signaldeling mellom FOH, skjermer eller opptakssystemet, eller med isolasjonstransformatorer for linjenivå for å eliminere systemstøy. En bakkeløftbryter er gitt i hver ende for Ethernet -kabelforbindelsen for å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer.

 

Som med alle radiale produkter er katapulten er Konstruert med solid 14-gauge stål for å håndtere strenghetene i live-turnering og er ferdig i en pulverlakk-finish for å holde katapulten din til å se bra ut i årevis! På innsiden brukes en tosidig PCB til å montere kontaktene og transformatorene som dobler opp loddefugene for maksimal holdbarhet.