Radial Exo-Pod

Broadcast splitter

Varenr: 1099473
Radial Exo-Pod Broadcast splitter Radial Exo-Pod Broadcast splitter Radial Exo-Pod Broadcast splitter Radial Exo-Pod Broadcast splitter
5 479,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Passiv design med 14 transformator isolerte utganger
  • sett & Glem variabel utgangstrimkontroll
  • Balansert linjenivå XLR-inngang med utvidbar inngang
  • Ekstra holdbar tung 14-gauge stålkonstruksjon

 

Den radiale ekso-pod er en passiv kringkastingssplitter som kan ta den balanserte linjeutgangen fra en blandingskonsoll og distribuere signalet til 14 håndholdte opptakere, videokameraer eller trådløse mottakere. Det kan også brukes i forbindelse med Radial Mpress Master Press-boksen for å lage en modulær løsning for hundrevis av individuelle pressemater.

 

Den kompakte gulvboksen begynner med 14 -gauge stålkonstruksjon for eksepsjonell holdbarhet mot strenghetene på veien. Stålhuset gir også utmerket skjerming mot forvillede magnetfelt fra scenebelysningsdimmere, strømtransformatorer og elektriske kabler. Dette forsterkes med beskyttende støtfangere for å beskytte kontaktene og trimkontrollbryteren fra skade pluss et solid stålhåndtak for enkel manipulering. Kobling til og fra Exo-Pod begynner med en balansert XLR-inngang, ti XLR-balanserte utganger og fire mini 3,5 mm TRS-kontakter for videokameraer, håndholdte opptakere, nettbrett eller andre mediesystemer. En variabel inngangstrim lar kringkastingsteknikeren redusere utgangsnivået lokalt for enkelhets skyld. Alle utgangene er isolert transformator for å eliminere brum og surr som ofte oppstår på grunn av bakkesløyfer. XLR-utgangene er supplert med individuelle bakkeløftbrytere for å redusere støy ytterligere.

 

Siden ekso-pod er helt passiv, er det ikke nødvendig med strøm. Du kobler ganske enkelt linjenivået og fôrer så mange som 14 mikrofoninnganger samtidig med utmerket lydytelse, høy signal-til-støy og rikelig med takhøyde.

 

The Radial Exo-Pod er en enkel løsning som går på jobb hver dag!