Radial LX2

Passive balanced line level splitter

Varenr: 1099469
Radial LX2 Passive balanced line level splitter Radial LX2 Passive balanced line level splitter
3 499,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
11.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Del ett lydsignal til to destinasjoner samtidig
  • Jensen® -transformator utstyrt for eksepsjonell lydkvalitet
  • Eliminerer HUM og BUZZ forårsaket av bakkesløyfer
  • Variabel trimkontroll kan være inngått for enkel nivåjustering

 

Radial LX-2 ™ er en passiv balansert lydnivå-lydsplitter som lar deg enkelt Send et lydsignal til to forskjellige destinasjoner samtidig uten støy, samtidig som du gir muligheten til å dempe signalet for å temme varme utganger fra en blandingskonsoll eller mikrofonforsterker.

 

Inngangen til LX-2 har en XLR/TRS-kombinasjonskontakt, som lar deg koble balanserte eller ubalanserte linjenivå-signaler som skal deles til to forskjellige destinasjoner. En premium Jensen®-transformator JT-11-FLPC inne gir eksepsjonell frekvensrespons og fasesammenheng for å sikre at den høyeste lydkvaliteten opprettholdes, mens de isolerer de to utgangene fra hverandre for å eliminere brum og surr fra bakkesløyfer. Jordheisbrytere på hver av de to XLR -utgangene bidrar til å redusere støy ytterligere fra bakkesløyfer. For situasjoner der det kreves en nivåjustering, lar trimkontrollen på LX-2 deg dempe altfor varme signaler. Dette lar deg drive mikrofonforforsterkningene dine vanskelig for å oppnå farge, mens du trimmer nivået på LX-2 for å unngå å klippe inngangene til opptaksgrensesnittet. Denne trimkontrollen aktiveres av et innfelt ‘sett & Glem 'Switch; For levende bruk eller i situasjoner der demping ikke er nødvendig, må du bare koble denne bryteren for å forhindre tilfeldige og uønskede nivåjusteringer.

 

LX-2 er bygget med 14-gauge Stål for å sikre at det fortsetter å pålitelig opptre natt etter natt selv på de mest krevende turene, mens en bok-end design beskytter kontaktene og bryterne. Stiv I-bjelke-konstruksjon forhindrer at kretskortet blir drept, og eliminerer muligheten for skadede tilkoblinger. LX-2 har et kompakt fotavtrykk, med den ekstra fordelen ved å la opptil 8 enheter bli rackmontert ved hjelp av Radial J-RAK ™.

 

Radial LX-2 er en kompromissløs problemløser for lydverktøysettet ditt, og gir Jensen® Transformer-isolert linjenivå splitting og demping i en kompakt og robust enhet.