Radial McBoost

Varenr: 1099465
Radial McBoost Radial McBoost
2 899,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • 26dB signalforsterker for Dynamic & Ribbonmics
  • utvider dynamisk rekkevidde og mikrofon rekkevidde
  • Bruker standard 48V fantom for strøm
  • 3-stillingsbelastningsbryter og variabel forsterkning

 

Radial McBoost er en mikrofonsignalforsterker med høy yt Det opp til et brukbart nivå for å blande konsoller eller forforsterker som kanskje ikke gir tilstrekkelig gevinst.

 

Den 100% diskrete klasse-A kretsdesign begynner med en dual-transistor j -Fettkrets for å produsere opptil 26db gevinst uten å innføre støy, farge eller gjenstand. Hver enkelt transistor blir nøye målt og batch-sortert for å overholde designspesifikasjonen for å bekrefte ytelse. Som med alle radiale produkter, blir kretskortet deretter lastet inn i en 14-gauge I-bjelke armert stålkabinett for å forhindre at belastningen utenfra ble dreiemoment som ellers kan føre til for tidlig delvisvikt. Et bok-end-omslag skaper beskyttelsessoner i hver ende for å ivareta bryterne, potensiometeret og kontaktene fra strenghetene på veien.

 

Bare koble McBoost In-Line ved hjelp av bruk Standard 3-pinners XLR-er og aktiverer 48V fantom for å gi strøm. Velg mellom tre impedansinnstillinger for å optimalisere responsen fra mikrofonen. McBoost vil heve produksjonen for å gi ekstra klarhet, spenning og ekstra kjøretur for lange kabler enten du er i et innspillingsstudio, på en live konsertscening eller i et kringkastingssenter.