Radial PZ-DI

Varenr: 1096040
Radial PZ-DI Radial PZ-DI
3 750,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Optimalisert for orkesterinstrumenter på et live-scene
  • Justerbar belastning for piezo og magnetiske pickups
  • Variabelt lavt kuttfilter for å kontrollere bassresonans
  • 48V Fantom drevet, krever ikke batterier

Radial PZ-Di er en unik direkte boks som er spesielt designet for akustiske og orkesterinstrumenter. I motsetning til de fleste direkte bokser som er begrenset til A&Apos; en størrelse passer alle & apoer; Design, PZ-Di lar deg samsvare med inngangsimpedansen til kilden for å optimalisere frekvensresponsen, dynamikken og føle deg slik at uansett hvilken type henting du bruker, vil du glede deg over jevnere, mer musikalsk behagelige resultater.

Designet begynner med en 3-posisjonsbelastningsbryter: 1 Meg-OHM-posisjonen leverer den klassiske impedansen som finnes på de fleste aktive DI-bokser. 220K-OHM-innstillingen varmer opp tonen i en magnetisk pickup for å gi deg følelsen og tonen som om den er koblet til en rørforsterker. Den ultrahøye 10 meg-OHM-impedansen brukes til å kompensere for den tøffe, squawky tonen som vanligvis plager piezo-utstyrte instrumenter. Dette blir fulgt av et fullt variabelt høypassfilter som lar deg&Apos; størrelse instrumentet&Apos; ved å rulle av bassfrekvenser forsiktig for å eliminere uønsket resonans. Du kan for eksempel beholde de lave frekvensene på en cello eller øke avskjæringspunktet for bedre å passe til en fiolin. For aktive instrumenter som akustiske gitarer som inneholder et batteridrevet forforsterker, kan du engasjere et lavpassfilter for å myke den harde kanten for en jevnere mer naturlig tone.

For å maksimere signalhåndtering og redusere forvrengning, inneholder PZ-Di en innovativ DC til DC-bytteforsyning som konverterer fantomkraften for å levere ekstra takhøyde. Dette gir rikelig dynamisk område for akustiske instrumenter. Skulle en ekstra høy kilde som en aktiv bass eller digitalt tastatur oppstå, kan du bare aktivere -15dB -puten for å tilfredsstille situasjonen.

Andre problemløsere inkluderer en 180 ° polaritet omvendt bryter for å temme hot spots på scenen som kan forårsake tilbakemelding og en bakkeløftbryter for å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer.

Den radielle PZ-Di er en bakkeknusende direkte boks som øyeblikkelig kan tilpasse seg alle typer pickuper, slik at du kan glede deg eller mandolin, del av en bassgitar uten overdreven belastning, eller forsterker naturlig en akustisk gitar uten de vanlige toneforandrende effektene.