Radial USB-Pro

Varenr: 1096029
Radial USB-Pro Radial USB-Pro
3 699,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
14.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • ™ stereo USB -bærbar PC Di
  • Høy ytelse 24bit/96K Stereo Direct Box
  • Installeres automatisk uten behov for en driver
  • Innebygd hodetelefonforsterker for overvåking
  • Balanserte LO-Z-utganger med byttbar isolasjon

Radial USB-Pro er en stereo-direkte boks med høy oppløsning designet for å konvertere lydfiler fra en bærbar datamaskin og sømløst overføre dem til et par balanserte lydutganger for å mate en PA, spille inn eller kringkastede miksekonsoll .

laget for å være plug & Spill enkelt å bruke, USB-Pro konfigurerer seg automatisk for bruk med alle populære operativsystemer, inkludert Mac OSX, Windows XP, Vista og Windows 7, og eliminerer dermed behovet for å laste inn spesielle drivere. I motsetning til enheter som er begrenset med 16 bit, 44,1 kHz konverteringshastigheter, løfter USB-Pro ytelsen med ekte 24 bit, 96 kHz stereoomformere for å levere mer takhøyde og større detaljer. Dette eliminerer behovet for flere lydkort eller separate omformere når du overfører filer, og ytterligere effektiviserer produksjonen i travle arbeidsmiljøer. Tilkobling fra den bærbare datamaskinen gjøres via&Apos; pro-audio standard&Apos; USB Type-B port. Digital-til-analog-konvertering overvåkes med den innebygde hodetelefonforsterkeren for å sikre at signalet blir lastet ned på riktig måte og konverteres.

En mono-sum-bryter kan være inngått for å sjekke for fasing eller lette signalfordeling til to utganger dersom dette skulle foretrekkes. Man setter ganske enkelt utgangsvolumkontrollen som passer. Bør nynn eller surr forårsaket av bakkesløyfer oppstå, to&Apos; sett & Glem&Apos; Brytere for side-tilgang lar deg sette inn isolasjonstransformatorer til signalveien for å blokkere omstreifende DC-spenningsforskyvninger. For ytterligere å redusere mottakeligheten for støy, blir dette forsterket med en bakkeløftbryter som løfter PIN-1 på de to XLR-ene. Som med alle radiale produkter, er USB-Pro designet for å håndtere strenghetene i profesjonell turné. Vår unike bok-end design skaper