Radial SB-2 Passive

Varenr: 1096019
Radial SB-2 Passive Radial SB-2 Passive
1 146,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Passiv di for bass, akustisk og tastatur
  • Ultra Compact for å passe inn i gitarvesken
  • plug & Spill enkelt å bruke funksjonssett
  • Transformatorisolasjon eliminerer støy

Radial Stagebug SB-2 passiv er en direkte ytelse med høy ytelse laget for spillere som er på farten! SB-2 er laget for å passe inne i en gitarveske,

Den kompakte designen begynner med en ¼" input og gjennom-put til å mate den på scenen. Dette kobles til den skreddersydde Eclipse ET-DB3-transformatoren som utfører impedansmatchingen og balanserer signalet. Når du bruker ekstra høye utgangsinstrumenter, kan en -15dB -pute settes inn i signalveien. Dette gjør at SB-2 kan brukes med aktive basser og digitale pianoer som ofte har en tendens til å overbelaste inngangssiden av grensesnittet. En innovativ stereo-til-mono fusjonsfunksjon gir en praktisk måte å koble stereotastaturer og datamaskiner uten å måtte tilbakestille kilden for mono-drift, lagre tid og inngangskanaler på PA. SB-2-utgangen har en XLR-kablet til AES-standarden med PIN-2 Hot.

Når SB-2 er tilkoblet, leverer SB-2 en jevn varm lyd som minner om eldre vintageutstyr. Eclipse ET-DB3-transformatoren er magisk i sin evne til å håndtere ekstreme signalnivåer med en naturlig kompresjon som er behagelig for ørene. Transformatoren hjelper også med å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer ved å isolere inngangen fra utgangen.

Dette er forsterket med en bakkeløftbryter som løfter PIN-1 på XLR for stille, profesjonelle resultater. Disse funksjonene gjør scenebug SB-2 til et godt valg for elektrisk bass, akustisk gitar og tastaturer der liten størrelse og stor ytelse betyr noe!