Radial Workhorse

Varenr: 1095990
Radial Workhorse
17 886,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • 500 Series 8 Slot Rack med 8x2 Summing Mixer
  • Bulletproof Design er bakoverkompatibel
  • Rikelig med strøm for kraftsultne moduler
  • Dual output Hodetelefonbusser for overvåking

Radial Workhorse er et modulært rack og mikser som kombinerer den populære 500 -serie -plattformen med et utrolig fleksibelt lappesystem for å la deg lage det ultimate studiomiljøet.

Utstyrt for å håndtere opptil åtte moduler, lar arbeidshesten deg blande og matche forforsterker, ekv. og kompressorer og bringe dem alle sammen i ett stativ. Det kan nås individuelle moduler på bakpanelet etter det tradisjonelle API ™ -formatet eller busset til den innebygde 8x2-summeringsblanderen for signalpanering av venstre-høyre, nivåkontroll og demping. Når det er montert, en unik&Apos; fôr&Apos; Functon lar deg konfigurere moduler for å mate hverandre i serie for å lage kanalstripen til drømmene dine!

Master -seksjonen har en tradisjonell virtuell bakkemiks busser kombinert med den suverene soniske ytelsen til Jensen Transformers på hovedblandingen outs. En egen stereo-monitorutgang gir avspilling, pluss en super-høyt dual-output hodetelefonforsterker lar ingeniøren dele blandingen med artisten. Flere arbeidshester kan være samlet sammen ved hjelp av utvidelsesbussene for å bygge 16, 24 eller til og med 32 kanalsystemer.

Bakpanelforbindelse er omfattende: Hver kanal er utstyrt med tradisjonell XLR -inngang og utgang. Dette er forsterket med ¼" TRS -knekt for balansert eller ubalansert tilkobling. En spesiell Omniport ™ Jack leverer modulspesifikk funksjonalitet som kan variere fra en ekstra utgang, ducking inngang eller effekter settes inn avhengig av moduldesignet. Arbeidshesten kommer ProTools ™ -klare med 8-kanals D-Subs for inngangene og utgangene pluss tredje D-Sub gir deg tilgang til den innebygde summeringsmikseren for de som foretrekker den ekstra varmen fra analog summering. Powering -bekymringer blir adressert med en unik&Apos; samlet&Apos; Forsyning som deler 1200 milliamp strøm mellom de tilgjengelige 8 sporene. Dette gjør at høye nåværende etterspørselsmoduler kan overstige de vanlige begrensningene i andre 500-serier uten bekymring for brune outs.

plugg og spille enkel å bruke, arbeidshesten gir moro, spenning og kreativ fordel ved varm- Høres analog til det moderne \ digitale studio.