Radial Gold Digger

Varenr: 1081197
Radial Gold Digger Radial Gold Digger Radial Gold Digger
5 879,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Gold Digger er en 4-kanals mikrofonvelger som gjør at ingeniøren raskt kan sammenligne lyden av fire forskjellige mikrofoner mens du deler samme forforsterker. A&Apos; rett ledning&Apos; Passiv kretsdesign er tom for lydbuffere eller transformatorer. I stedet benytter gullgraveren militærgrad gullkontaktreléer for å administrere bytteprosessen, og dermed sikre at det uberørte MIC-signalet opprettholdes uten å innføre farge, forvrengning eller gjenstand av noe slag.

Funksjoner inkluderer fire bakmontert XLR -F MIC-innganger pluss en XLR-M-utgang for å mate forforsterkeren. For å eliminere blødning mellom mikrofoner er hver kanal utstyrt med en&Apos; radiostil&Apos; Valgbryter som sikrer at bare en mikrofon er på om gangen. Den eksterne forsyningen gir strøm for LED -indikatorene, lader reléene og gjør det mulig for gullgraveren å generere 48 volt fantom som kan slås av eller på for hver mikrofon etter behov. For å sikre en&Apos; ærlig&Apos; Sammenligning mellom mikrofoner, individuelle&Apos; sett & Glem&Apos; TRIM -kontroller lar deg justere hvert MIC -nivå slik at de produserer den samme relative utgangen. Når den er satt opp, forbedrer Gold Digger ikke bare arbeidsflyten, men gir også kunstneren mer selvtillit med lyden av vokalen, noe som resulterer i en bedre generell ytelse.

Gold Digger - et verktøy designet for å få aller beste ut av hver ytelse.


Funksjoner:

  • Fire valgbare innganger med trim justeres
  • Rett ledningsforvrengningsfritt signal Sti
  • vil ikke introdusere farge eller gjenstand
  • øker kunstnerens tillit når du spiller inn