Radial JD7

Varenr: 1057182
Radial JD7 Radial JD7 Radial JD7
20 799,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
17.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Kjør opptil 7 ampere og effekter på samme tid
  • 100% diskret klasse-A-buffere med Jensen Transformer-isolasjon
  • Innebygd radial DI med multi- Out Reamping ™ -funksjoner
  • Drag-kontrollbelastningskorreksjon for naturlig lyd

Radial JD6 Seks-kanals rackmount di

Den radiale JD7 -injektoren er en gitarsignalsplitter som er i stand til å kjøre så mange som syv forsterkere på samme tid og gjøre det uten støyen som ofte plager de fleste systemer.

< /p>

Den har A eller B valgbare innganger med radials prisbelønte klasse-A-bufferingskrets for ultra lav forvrengning. For å sikre maksimal Signal Fidelity, lar Drag Control ™ Load Correction deg gjenskape belastningen på gitarpickupen som om den er koblet til en rørforsterker for den mest naturlige tonen. Hi-Z-utgangene er utstyrt med jensen transformatorer med høy ytelse for optimal signaloverføring. Transformatorisolasjon sammen med individuelle bakkeløft er med på å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer for renere, roligere gitarspor. 180º Polarity Reverse sikrer at alle AMP- Radial Direct Box lar deg spille inn et tørt spor mens en egen REAMP ™ -inngang er klar for å spille inn tørre spor når det er nødvendig. Dette lar deg flytte mikrofoner rundt i rommet, endre forsterkere eller legge til effekter for å optimalisere lyden av innspillingen. Og reamping fungerer like bra på bass, stemme og andre instrumenter.

Designet for å anspore på kreativitet, er JD7 Plug & Play enkel å bruke, super stille og utrolig naturlig lydende ... en gitarists drøm går i oppfyllelse og en produsent er aller beste venn.