Radial HotShot DM1

Varenr: 1057172
Radial HotShot DM1 Radial HotShot DM1 Radial HotShot DM1 Radial HotShot DM1 Radial HotShot DM1
1 959,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Redirects mic signal to communicate with techs
  • Lets band members with in-ear monitors chat between songs
  • Momentary switch requires foot action to engage
  • < Li> Passiv design krever ingen kraft til å fungere

Designet for å løse kommunikasjonsproblemer på scenen for kunstnere som bruker in-ear Monitoring Systems, Hotshot ™ DM1 er en kombinasjonsmikrofonsignalsplitter og dempe bryter som lar deg trykke en fotbryter for å dempe mikrofonen din og omdirigere signalet til sceneovervåkingssystemet eller intercom for å snakke med bandmedlemmer eller teknikere mens du er på scenen.

Bruke DM1 gjøres enkelt ved bruk av dynamisk mikrofon: Koble mikrofonen til inngangen og hovedutgangen til mikseren. Legg til en andre kabel fra skjermen for å mate en felles intercom -buss. Så snart du trykker på den øyeblikkelige fotbryteren, blir signalet som går til hovedutgangen dempet og omdirigert til overvåkningssystemet. Dette gjør at musikeren diskret snakker med andre bandmedlemmer eller diskuterer et teknisk problem med mannskapet. Så snart fotbryteren er utgitt, vender systemet automatisk tilbake til normal drift, og eliminerer dermed behovet for LED -indikatorer eller lokal strøm.

Som med alle radiale scenebrytere, de Hotshot DM1 er designet for å være tung nok til å&Apos; hold deg; mens du er ekstra holdbar for å håndtere strenghetene i profesjonell turné. Laget i Canada, har den 14 gauge stålkonstruksjon og bakt emaljefinish med en kraftig fotbryter og isolerte XLR-kontakter.

Hotshot DM-1 er en enkel passiv switcher som gjør kommunikasjon på scenen mulig.