Radial ProRMP

Varenr: 1057162
Radial ProRMP Radial ProRMP Radial ProRMP
1 599,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Spill forhåndsinnspilte spor gjennom forsterkere og pedaler
  • On Board Level Control for Fine Tuning AMP-nivå
  • Transformator isolert for å eliminere surr og hum
  • < Li> åpner døren for kreative nye toner og teksturer

I årevis har reamping vært&Apos; hemmelig våpen&Apos; For utallige innspillinger med de største navnene i virksomheten! Få er klar over at innspillingsingeniører ikke bare reampgitarer, men ofte reamp bass, tastaturer, trommer og til og med stemme som et middel til å bringe kreative nye toner og soniske signaturer til musikken deres.

Reamping har mange fordeler. Du starter med å spille inn et rent spor og konsentrere deg om å fange den beste musikalske forestillingen. Når magien er fanget, send det rene sporet tilbake til forsterkerne og effektene og juster lyden som passer. Ikke flere timer med repetisjon for gitaristen, ikke flere forhastede jobber på grunn av planlegging, og best av alt, du trenger ikke å forplikte deg til lyden av sporet. Du kan endre tonen når innspillingen utvikler seg mens du bruker ekte forsterkere, effekter og naturlig atmosfære for den mest organiske tonen.

Den radielle PRORMP er en 100% passiv reamper. Dette betyr at det ikke krever ekstern strøm. Magien bak PRORMPs store tone er en tilpasset sårtransformator som på en gang konverterer den balanserte linjenivåkilden til en Hi-Z-utgang for forsterkeren din, samtidig Hum i lyden. Plugg og spill enkel å bruke, PRORMP kobles fra opptakeren til forsterkeren og effekter -enhetene og gjør all impedansmatching for deg. Bare juster nivået som passer.

Som alle radiale produkter, er PRORMP bygget tøft! PRORMP er innkapslet i 14 gauge stål, og bruker en unik bok-end ™ -design med en tøff i-bjelke-ramme som beskytter den mot skade og sikrer at PC-brettet og loddepunktene ikke vil bli stresset. En full-bunn-sklisikkert pute fungerer dobbeltavgift ved å gi rikelig med opphold mens du også eliminerer elektriske kontaktpunkter fra gitarforsterker chassisbolter som kan forårsake bakkesløyfer.

Radial PRORMP - Rimelig røm for hvert studio!