Radial ProD8

Varenr: 1057161
Radial ProD8 Radial ProD8 Radial ProD8 Radial ProD8 Radial ProD8 Radial ProD8
14 699,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Høy tetthet 8-kanals rackmount di for tastaturer
  • Tider ekstrem dynamikk fra digitale kilder
  • Redundante innganger lar deg innlemme backup-system
  • reversibelt Rack ører for å optimalisere oppsetting av lapp

Radial Prod8 er en høy ytelse 8-kanals passiv direkte boks optimalisert for tastaturrigger i profesjonell turné. Designet begynner med fullstendig overflødig dobbelt ¼" innganger på alle kanaler. Disse oppsummeres sammen for å gjøre det mulig for systemteknologien å lappe i et sikkerhetskopi -tastatur og ha det i beredskap hvis en enhet gå ned under et show. Dette muliggjør også opptil 16 tastaturer eller 8 stereosett for å kobles til dersom behovet skulle oppstå. A (delt) ¼" TRS -effekter Sett inn Jack på hver kanal gjør at to tastaturer kan dele samme effekt mens du legger til større rutingsalternativer mens ¼" Thru-Put leverer en direkte feed til kunstnerens avspillingssystem.

Motoren inni er en tilpasset sårformørkelse ET-DB2-transformator som utfører både impedansmatching og balansering. Lineær fra 20Hz til 20 kHz, er i stand til å tåle den ekstreme dynamikken som er vanlig med dagens digitale tastaturer. I motsetning til aktive kretser som overbelastet og firkantet bølge når skinnespenningen overskrides, metter transformatorer. Dette betyr at når signalet øker, avrunder prod8 naturlig tonen som produserer en varm besselkurve som minner om det aller beste vintage lydutstyret. Den andre viktige fordelen med denne passive designen er 100% galvanisk isolasjon mellom kilden og destinasjonen. Dette eliminerer brum og surr forårsaket av bakkesløyfer, noe som resulterer i et roligere stadium.

Utgangspanelet har isolerte XLR -er som hver er utstyrt med bakkeløft og 180 º polaritetsvendt. Interne brytere kan bli dirigert for å imøtekomme forskjellige ordninger som stjerneforankring. For å forbedre installasjonsalternativer er Radial Prod8 utstyrt med reversible rackører. Denne hendige funksjonen lar systemteknologen plassere inngangene på fronten av stativet når det er grensesnitt med eksterne tastaturer eller har dem inne hvis oppsettet hovedsakelig er utstyrt med rackmoduler.


Radial Prod8 leverer Uovertruffen lydkvalitet, er i stand til å tåle ekstrem dynamikk, eliminerer støy og presenterer et bredt spekter av oppsettalternativer. Det er ikke rart at det har blitt verdens mest populære rack DI for konsertturné.