Radial ProDI

Varenr: 1057156
Radial ProDI Radial ProDI Radial ProDI Radial ProDI Radial ProDI
1 599,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Kompakt passiv direkte boks for scene og studio
  • i stand til å håndtere enorme transienter uten forvrengning
  • Transformatorisolasjon eliminerer støyende bakkesløyfer
  • plug og Spill enkelt å bruke funksjonssett - på scenen eller i studio

Radial Prodi er en passiv direkte boks som kombinerer eksepsjonell lydytelse med solid pålitelig konstruksjon, og lager Det er den ideelle General Duty Direct Box for Stage and Studio.

Hjertet til prodi er en tilpasset sårradial transformator. Den har en usedvanlig høy 140K? Inngangsimpedans for å redusere belastningen mens du gjør det mulig for prodi å håndtere ekstreme signalnivåer ved alle frekvenser uten forvrengning. Dette forbedres ytterligere med et internt mu-metallskjold for å beskytte mot elektromagnetiske felt som kan føre til at ubeskrivede transformatorer forvrenger.

Denne kompakte direkte boksen begynner med 14-gauge stål I -Bånd skjelett for ekstra stivhet og radials unike bok-end design som skaper en beskyttende sone rundt brytere og kontakter. Glassfylte nylonkontakter og brytere med høy syklus kombineres med MIL-Spec PCB og intern RF-filtrering for å gi holdbarhet og støyfri ytelse. En full bunn-sklisikker pute gir både mekanisk isolasjon og elektrisk isolasjon for ytterligere Aktive akustikk, tastaturer og omtrent noe annet! Når du vurderer alle funksjonene og den rimelige prislappen, er det ikke rart at Radial Prodi har blitt en av de mest populære direkte boksene som noen gang er laget.

Radial Prodi ... Spektakulær ytelse til en pris som alle har råd til!