Radial Reamp JCR passiv

Varenr: 1057154
Radial Reamp JCR passiv Radial Reamp JCR passiv
3 229,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
01.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • lar deg rekordspor gjennom en gitar eller bassforsterker
  • Original reamp-krets designet av John Cuniberti
  • Plug og spille enkelt å bruke passiv design
  • Forbedrer produktiviteten mens du utvider kreative alternativer

Reamp® JCR ™ er et passivt Reamper ™ som lar deg ta et forhåndsinnspilt spor og sende det tilbake til en gitar eller bassforsterker og registrerer den på nytt. Fordelene er enorme: i stedet for å bekymre deg for lyden på sporet, kan du fokusere oppmerksomheten på å få den beste musikalske forestillingen. Når magien er tatt til fange, kan du sende gitaristen hjem og ta på banen når du beveger mikrofonene rundt i rommet, kan du prøve forskjellige forsterkere eller introdusere effekter. Det beste av alt er at du kan ta sporet senere når produksjonen utvikler seg.

Radial Reamp JCR er den nyeste versjonen av den originale reampen som ble designet og patentert av John Cuniberti. Den har en 100% passiv design med Johns originale tilpassede sår; laget i USAs; Transformator og krets. Den siste radiale versjonen har separate XLR og ¼" TRS-inngangskontakter, variabelt utgangsnivå pluss et treposisjonsfilter som lar deg temme overdrevne høydepunkter, varme opp lavene eller bare omgå hvis du vil gå tilbake til den originale kretsen. En ombord MUTE-funksjon er også lagt til for at du kan slå av signalet som går til forsterkerne når du gjør justeringer eller beveger mikrofoner rundt i studio.

med Today&Apos; s Ubegrensede sporfunksjoner, reamping er nå tilgjengelig for alle. Og reamping er ikke lenger bare for gitarer ... det er nå vanlig å reampass, tastaturer, trommer, fiolin ... du nevner det. Faktisk er reamping den magiske ingrediensen som har brakt mange av de mest anerkjente innspillingene til livet.

Radial er stolt av å fortsette reammetradisjonen med den nye JCR.