Radial J-Iso

Varenr: 1057151
Radial J-Iso Radial J-Iso Radial J-Iso Radial J-Iso Radial J-Iso Radial J-Iso
4 199,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Konverterer balanserte linjenivåsignaler til ubalansert
  • Stereosignalbane med Set & Glem nivåkontroll
  • Transformator isolert for å eliminere Hum & Buzz
  • Funksjoner Jensen ™ -transformatorer for optimal signalsti

Radial J-ISO er en stereolinjeisolator designet for å konvertere et profesjonelt +4dB linjenivå balansert signal til en ubalansert -10dB forbrukernivåenhet. Dette lar deg ta den balanserte utgangen til en mikser og mate en forbrukernivåopptaker eller lydinngang på en datamaskin.

J-ISO bruker en premium Jensen-transformator for optimalt signal Overføring for å minimere forvrengning og gjenstand. Full båndbreddeytelse gjør J-ISO ideell for musikkproduksjon.

Den passive designen begynner med 100% diskrete komponenter gjennom. Et sett- og glemnivåkontroll lar deg dempe inngangssignalet for å forhindre at det overbelaster destinasjonsenheten. Utgangstilkoblinger inkluderer et stereopar ¼ og qout; Kontakter, et sett med RCAs og en mini 3,5 mm (1/8 & Qout;) for grensesnitt til en mini-opptaker eller datamaskin. Transformatorisolasjon hjelper til med å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer mens du eliminerer omstreifende DC -strømmer fra å strømme.

Konstruksjon begynner med 14 gauge stål gjennom å bruke radials unike bookendkonstruksjon. Dette skaper en beskyttende sone rundt kontaktene og kontroller for ekstra holdbarhet. Stålkonstruksjonen hjelper også ved å beskytte transformatorene fra magnetiske felt utenfor. På innsiden har J-ISO et innovativt I-bjelke skjelettinnsats som gjør det praktisk talt umulig å dreie PC-brettet. Dette reduserer potensiell stress som kan forårsake for tidlig loddefuger.

Designet for full rekkevidde applikasjoner, kombinerer J-ISO eksepsjonell signalhåndtering med den typen holdbarhet som har gjort radial berømt .