Radial JS2 passiv mikrofonsplitter

Varenr: 1057148
Radial JS2 passiv mikrofonsplitter
3 499,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Jensen Transformer-utstyrt for optimal signaloverføring
  • Valg av 2-veis eller 3-veis design for ekstra fleksibilitet
  • Kompakt design, opptil 8 kan være rack Montert i J-RAK
  • Ultra robust 14-gauge stålkonstruksjon for ekstra holdbarhet

Radial JS2 og JS3 er balansert mikrofon med høy ytelse Nivå splittere som lar deg dele et signal og mate flere destinasjoner samtidig. Typiske applikasjoner inkluderer å dele opp et signal i studio for å mate mer enn en forforsterkning, mate en scenemic til mer enn en blandingskonsoll, eller til og med dele signalet til en live PA under en kringkastingshendelse.

,. P>

To enheter tilbys: JS2 er utstyrt med en isolert utgang mens JS3 har to. Motoren inne i begge enhetene er en premium Jensen -transformator. Den har en nikkel laminert kjerne for eksepsjonelt lav harmonisk forvrengning uten den vanlige faseskiftet og begrenset båndbredde som vanligvis er introdusert av mindre design. JS2 og JS3 leverer bedre enn 90dB støyavvisning, og eliminerer plagsom støy forårsaket av bortkommen DC -spenning og Hum & Buzz forårsaket av bakkeløkker. Signalveien er 100% diskret og inneholder RF -filtrering for enda større støyundertrykkelse. Disse&Apos; problemløsere&Apos; Tilby et enkelt, men veldig effektivt grensesnitt for mikrofoner eller direkte bokser, og ved å engasjere den innebygde -30dB -puten, kan enheter og linjenivå også kobles til uten forvrengning eller frykt for overbelastning på grunn av metning.

Som med alle radiale produkter, har begge mikrofonspistere robust 14-gauge stålkonstruksjon for maksimal holdbarhet. En unik bok-end design skaper en beskyttende sone for brytere og kontakter mot det tøffe miljøet med konsertturné, mens den interne i-bjelke-rammen gjør det praktisk talt umulig å dreie PC-brettet som ellers kan kompromittere de sensitive loddefugene. Den innovative utformingen har også den unike fordelen ved å la opptil 8 enheter bli rackmontert ved hjelp av den radielle J-RAK.

Radial JS2 og JS3 ... Del den MIC -signal uten at det går ut over lyden din.