Presonus StudioLive 24R Series 3 Rack

Mixer

Varenr: 1100618
Presonus StudioLive 24R Series 3 Rack Mixer Presonus StudioLive 24R Series 3 Rack Mixer
16 026,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den kraftigste rackmikseren i sin klasse.

Når vi sier at Studiolive® Series III scenebokser og rackmiksere er den desidert kraftigste RackMount Digital Mixers i sine Klasse, det er ingen ledig påstand. Resultatet av ti år med R & d, tredje generasjons Studyolive Series III Rack-miksere er fullstendig tilbakekallbare, inkludert fjernkontrollerte XMAX-forforsterker. Til tross for deres omfattende funksjoner, forbedrer Studiolive Series III Rack -miksere faktisk Presonus® 'legendariske brukervennlighet mens du lar deg tilpasse arbeidsflyten og operasjonene i programvare slik at den passer slik du jobber. Den ettertraktede studielyden er bedre enn noen gang, inkludert tredje generasjons fettkanalbehandling, gjenopprettet på nytt fra grunnen av, og vintage-stil EQs og kompressorer. Legg til innebygd AVB-nettverk, multitrack-opptak via USB 2.0 og AVB, ombord stereoopptak til SD-kort, og en komplett pakke med programvare, og du har et mikse- og innspillingskraftverk som er like formidabel som en sceneboks/monitor-mikser, som en en Rackmount front-of-house-mikser kontrollert fra en berøringsskjermdatamaskin eller nettbrett, og som hjertet i studioet ditt.

 

Superior Lyd.

Koble til en studie III Rack -mikser, og du vil øyeblikkelig høre detaljer og en åpen high end du forventer å finne bare i en dyr studiokonsoll.? Vi bygde vårt omdømme som designet gode klingende analoge kretsløp, inkludert vår berømte Xmax solid-state, klasse A-forforsterker, og vi satte all den opplevelsen i å designe Studiolive Series III-konsoller og rackmiksere. Vi kuttet ikke hjørner på komponenter, og vi sier bare "Nei!" til støyende, krysstale-y båndkabler. Som et resultat leverer Studiolive Series III-miksere den avanserte lydkvaliteten du trenger for å bevare ditt hardt opptjente rykte for å produsere flotte blandinger og opptak.

 

& nbsp. ;

Den perfekte partneren for en studie -serie III -konsoll.

The Studiolive 24R Series III Rack Mixer er en perfekt partner for din Studiolive Series III -konsoll/ Opptaker, som serverer som enten en enkel sceneboks eller en kombinasjonstrinnboks og monitor mikser. Siden serie III-rackmiksere og konsoller kan nettverk ved hjelp av AVB, kan du koble studielivet 24R til en serie III front-of-house-konsoll med en lett Cat5e eller Cat6 Ethernet-kabel, og eliminere behovet for en tung, dyr kobberslange-og den Signalforringelse som følger med lange analoge kabelkjøringer. Du kan til og med fjernkontroll Studiolive 24Rs forforsterker og fantomkraft fra din nettverksserie III -konsoll. I trinnboksen + Monitor Mixer -modus fungerer den studie 24R ikke bare som en utmerket nettverksboks, det er en full blåst skjermmikser med langt mer prosessering og mikseffekt enn noen mikser i klassen - alt sammen pakket i bare to rackspacer (2U ).

 

En tredje generasjons fettkanal.

Studiolive Series III Rack-miksere kan skryte av samme tredje generasjon Fettkanalbehandling funnet i Studiolive Series III -konsoller. Series III Fat-kanalen leverer digital presisjon med analog av hjerte og sjel, og implementerer en plug-in-stil arbeidsflyt som har EQ og komprimeringsalternativer i vintage-stil og komprimeringsalternativer på hver kanal, fra klassiske rørbegrensere til passive ekv. I tillegg til kanalbehandling, tilbyr alle Studiolive Series III-miksere 6-bånd, fullt parametrisk EQ på alle blandingsutganger. Nyt omfattende prosessering av studio-stil når du spiller inn, blander skjermer eller til og med kjører det front-of-house-systemet.

 

Tilpass scener og forhåndsinnstillinger i nye og Kraftige måter - inkludert din vei.

Med Studiolive Series III har vi økt ante og gitt deg mer fleksibilitet når vi jobber med scener og forhåndsinnstillinger. Mixer -scener inkluderer nå scene safe. Tilsvarende har vi utvidet konseptet med forhåndsinnstillinger for fete kanal, slik at forhåndsinnstillinger for praktiske formål har blitt som scener for individuelle kanaler, ikke bare lagring av innstillinger for innstillinger og fettkanal, men også AUX send- og bussoppgaver. Selvfølgelig kan du også bruke forhåndsinnstilte filtre for å velge hva du vil huske.

 

Lag busser og grupper som passer til arbeidsflyten din med FlexMixes.

Hater du ikke det når du stiller opp for et show og synes du har en ubrukt undergruppe - men du er kort en skjermmiks? Det er ikke noe problem lenger, takket være 16 FlexMixes som kan betegnes individuelt som AUX, undergruppe eller matriksblandinger. Disse 16 flexmixene er i tillegg til de 4 faste undergruppene som gir deg totalt 20 blandingsbusser, og teller ikke hovedmiks og solo -busser. Vi ga også 24 filter DCAer slik at du lettere og fleksibelt kan kontrollere grupper av kanaler. Dette er bare noen få av de mange måtene du kan tilpasse din studie -serie III Rack -mikser nøyaktig til dine behov og arbeidsflyt.

 

Integrert programvarepakke med Professional DAW , Remote-Control Apps, og One-Touch Recording.

Presonus Studiolive Series III-miksere er tett integrert med en hel pakke med topp moderne programvare. Bland trådløst eller over et kablet nettverk hvor som helst ved hjelp av UC Surface Touch-Control-programvare for Mac, Windows, Android og iPad®. Fjernkontroll Mikserens tilbakekallbare XMAX-forforsterker og Fat Channel-prosessering med Studio One-kunstner for innspilling med lav latens med effekter. (Reverb-Drowned Singers: Gled deg!) Automatiserer virtuelle lydsjekker og platehower med fangst. Lagre mikser -scener med liveopptakene dine i fangst og rediger begge i Studio One Artist. Studiolive Series III-miksere og programvare fungerer sammen for å danne et sammenhengende økosystem som hjelper deg å oppnå din kreative visjon.

 

nettverksklare, med et valg av opptaksmetoder .

Nettverk er ikke fremtiden for profesjonelle lydsystemer; Det er her nå. Studiolive 24R Series III Rack -miksere er utstyrt med en AVB Ethernet -tilkobling som gjør deg i stand til å nettverk flere studier i III -miksere og kompatible datamaskiner og streame opptil 55 kanaler lyd til og fra en Mac eller Windows PC. Du får også 40x40 -opptak via USB 2.0, og gir deg et valg av datamaskinopptakets metoder. Hver kanal kan uavhengig få tilgang til sin analoge inngang eller den dedikerte digitale returen fra datamaskinen din. Alternativt, raskt og enkelt registrer hovedblandingen-eller en hvilken som helst annen stereomiks-til den innebygde SD-kortopptakeren. Last opp et show for fans, gi bandet et referanseopptak, og mer, ingen datamaskiner som kreves. Du kan til og med samtidig multitrack -posten til den bærbare datamaskinen via USB eller AVB og registrere i stereo til Sd.

 

fjernblandingskontroll tilgjengelig på en mengde av både kablet og Trådløse enheter.

I tillegg til AVB -opptakstilkoblingen, sport, har Studiolive Series III Rack Mixers en 1 GB Ethernet -port som kan koble seg til en trådløs ruter eller direkte til en datamaskin, og gir fjernkontroll over praktisk talt alle funksjoner. Bland trådløst eller over et kablet nettverk hvor som helst ved hjelp av UC Surface for Mac®, Windows®, Ipad® og Android ™ nettbrett. Til og med tilsett et sekund - eller tredje, eller til og med fjerde! - Skjerm for rask arbeidsflyt. Musikere kan kontrollere skjermblandingene sine på scenen med QMIX®-UC for iPhone®, iPod® Touch eller Android-enhet uten behov for store skjermnettverk. Gå trådløs, kablet, eller begge deler.

 

enkle, men allsidige lydtilkoblinger.

Vi beholdt Studiolive Series III Rack -miksers front- og bakpaneler rene og enkle, men de har alle tilkoblingene du trenger. Alle 24-kanals innganger på de studier 24R bruker låsing av kombinasjonskontakter for å akseptere mikrofon- eller linjelenivå-signaler. Du får også et par ubalanserte RCA -knekt som flere innganger for kanaler 23 og 24 for enkel tilkobling til smarttelefoner, mediespillere og andre forbrukerlydkilder. I tillegg til hoved L/R -utganger og hodetelefonkontakt, får du 12 FlexMix -utganger som hver kan konfigureres uavhengig som undergrupper, overvåke utganger eller matriseutganger. Resultatet er et allsidig sett med tilkoblinger som gir tilgangen du trenger i en kompakt 2U -pakke.