Pioneer DJ DDJ-FLX10

4 kanals kontroller

Varenr: 1188339
Pioneer DJ DDJ-FLX10 4 kanals kontroller Pioneer DJ DDJ-FLX10 4 kanals kontroller Pioneer DJ DDJ-FLX10 4 kanals kontroller Pioneer DJ DDJ-FLX10 4 kanals kontroller Pioneer DJ DDJ-FLX10 4 kanals kontroller Pioneer DJ DDJ-FLX10 4 kanals kontroller
19 400,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Denne 4-kanals DJ-kontrolleren for rekordbox og Serato DJ Pro inkluderer en rekke splitter nye funksjoner som muliggjør nye kreative muligheter, inkludert funksjoner du kan bruke til å enkelt utføre mash-ups på farten uten å måtte forberede spor på forhånd.

Sporseparasjon
DJ-er kan laste inn spor fra musikkbiblioteket til DDJ-FLX10 som normalt, og deretter manipulere hvilken som helst kombinasjon av vokal, trommer og instrumenter for å lage live-remikser og mash-ups. Det er til og med mulig å bruke effekter på utvalgte deler av låter.

Utvidet On Jog Display
Med det nye On Jog Display, som er utviklet fra DDJ-1000, kan DJ-er tilpasse informasjon fra jogs, så det ikke er nødvendig å ta øynene fra bordet. Det finnes valg av 4 moduser, hvorav noen viser 3Band Waveforms (kun rekordbox), det samme som CDJ-3000 flaggskip multispilleren. Det er også mulig å holde et øye med Mix Point Link og rekordbox vokalposisjonsanalyseinformasjon og Performance Pad-status.

Mix Point Link
Ved å bruke den nye Mix Point Link-funksjonen kan DJ-er lage smidig musikalsk progresjon i settene sine ved koble sammen miksepunkter i spor slik at neste sang starter automatisk på det perfekte øyeblikket.

DMX-utgang for rekordbox Lighting
DMX-kompatibelt lysutstyr kan kobles direkte til kontrolleren og via rekordbox kan DJ-er lage tilpassede lyseffekter eller stille inn programvaren til å tilpasse farge og bevegelse til musikken. Det er ikke behov for et eksternt DMX-grensesnitt.

Utviklet MAGVEL FADER
Forbedret fra 2-sensorsystemet på DDJ-1000, bruker MAGVEL FADER på DDJ-FLX10 et 4-sensor system. Dette lar DJ-er gjøre nøyaktige volumjusteringer, uansett hvor liten bevegelsen til crossfaderen er.

rekordbox og Serato DJ Pro-kompatibilitet
DDJ-FLX10 tilbyr gratis plug-and-play-kompatibilitet med rekordbox og Serato DJ Pro. DVS-støtte er tilgjengelig for rekordbox via utvalgte abonnementsplaner, og for Serato via en betalt lisens/abonnement på Serato DJ Expansions eller Serato DJ Suite