Pioneer DJ OPUS-QUAD

Profesjonelt DJ-system

Varenr: 1187744
Pioneer DJ OPUS-QUAD Profesjonelt DJ-system Pioneer DJ OPUS-QUAD Profesjonelt DJ-system Pioneer DJ OPUS-QUAD Profesjonelt DJ-system Pioneer DJ OPUS-QUAD Profesjonelt DJ-system Pioneer DJ OPUS-QUAD Profesjonelt DJ-system
38 496,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

The Art of Sound
Dette nye profesjonelle alt-i-ett DJ-systemet gir deg kontroll over musikken, som dirigenten for et orkester. Den skaper harmoni mellom vakkert design og musikalsk spillbarhet, og inkluderer nye og utviklede funksjoner som frittstående 4-decks avspilling. Alt dette kombineres for å gi en spektakulær DJ-opplevelse som du kan utnytte for å inspirere publikum uansett plass eller sted.

 

Harmoni mellom splitter nytt vakkert design og musikalsk spillbarhet
OPUS-QUAD introduserer en helt fersk tilnærming til DJ-utstyr som harmoniserer design og spillbarhet. Ved å heve nivået av eleganse i musikalsk retning og plassen musikken fyller, bidrar det til å skape en spesiell opplevelse for publikum.

 

Frittstående 4-decks avspilling for allsidige DJ-opptredener
OPUS-QUAD tilbyr frittstående 4-decks avspilling for allsidige DJ-opptredener. Dette betyr at du kan spille 4 spor på 4 forskjellige deck samtidig, sette opp spor på forhånd, eller la én deck være ledig for å slippe inn forespørsler fra publikum i settet ditt med et øyeblikks varsel – alt med bare én enhet. Du kan også tilordne en annen farge til hvert deck, som matches av hjul-belysningen, slik at du alltid vet hvilket deck du spiller med.

 

Støtte for flere mediekilder for å matche forskjellige spillestiler
Hvordan liker du å spille? Fra USB-minnepinner eller store SSD-disker? Ved å koble til din PC/Mac som kjører DJ-programvare? Ved å koble til via Wi-Fi? for å spille av spor trådløst fra smarttelefonen din ved å bruke rekordbox, eller ved å bruke rekordbox CloudDirectPlay? Du kan spille fra ulike musikkbiblioteker med bare 1 OPUS-QUAD, og du kan til og med pare en mobil enhet via Bluetooth?/MD trådløs teknologi – perfekt hvis du raskt vil legge en forespørsel inn i settet ditt.

 

Rask og nøyaktig sporsøk – selv fra de største samlingene
Finn sporene dine raskere og mer nøyaktig enn noen gang før med det nydesignede brukergrensesnittet med en elektrostatisk berøringsmodul. Uansett hvor stort musikkbiblioteket ditt er, kan du bruke den 10,1-tommers berøringsskjermen til å søke raskt etter sanger via tastaturet, eller bruke Playlist Bank for rask navigering mellom spillelister. Med Touch Preview kan du til og med forhåndsvise spor mens du browser. En Smart Rotary Selector tilbyr en joystick-lignende opplevelse med venstre/høyre, opp/ned, rotasjon og trykkontroll. Og de andre surfekontrollene er pent arrangert rundt velgeren slik at du kan gjennomsøke musikksamlingen din og forhåndsvise og laste inn spor uten å bevege hånden.

 

Optimalisert deck-konfigurasjon og ny Smart Cue
Ta kontroll over musikken med en fin decklayout som inkluderer en skjerm og 8 Hot Cue-knapper over hvert hjul i full størrelse. Med dette arrangementet trenger du ikke å bytte blikk når du manipulerer spor eller sjekker ting som sporinformasjon, parameter og status for hver funksjon. Og med den nye Smart Cue-funksjonen* kan du automatisk overskrive gjeldende cue-posisjon med Hot Cues. Dette gjør det mye raskere og mer intuitivt enn noen gang før å bruke Hot Cues med ett trykk.
*For å bruke Smart Cue-funksjonen, må ‘Overwrite Current Cue with Hot Cue’ være slått på i Utility-innstillingen på forhånd.

 

Høykvalitetslyd som forbedrer publikumsopplevelsen
OPUS-QUAD er designet for å møte behovene til den stadig mer mangfoldige DJ-scenen, og produserer høykvalitetslyd som er behagelig å lytte til i lange perioder. Konfigurasjonen av enheten eliminerer overføringstap og AD-DA-konverteringstap, og den er satt opp med en høykvalitets 32-bits D/A-omformer fra ESS Technology. Som et resultat, uansett hvor du spiller på OPUS-QUAD, er hele lokalet skånsomt omsluttet av en behagelig lyd som forbedrer den romlige opplevelsen.

 

Profesjonelle effekter som er enkle å bruke
Effektene på OPUS-QUAD gjør det enkelt å legge dybde og spenning til musikken slik at du kan hype opp publikum og tilpasse lyden din med Beat FX. XY-Pad gjør det enkelt å kontrollere funksjoner som FX Bank og kanalvalg, ettersom Beat FX parametere og cut-off frekvensen til filteret styres av bevegelse på henholdsvis X- og Y-aksen, slik at du kan blande begge effektene med én enkelt finger. Med den populære Smooth Echo-funksjonen kan du enkelt utløse en ekkolyd ved å flytte en fader eller knott du har forhåndstildelt for å bruke effekten når den er slått på.

 

Soneutgang for å spille av forskjellig musikk i forskjellige rom
Takket være soneutgangen – som kan sende ut lyd som er atskilt fra masteren – kan du spille forskjellig musikk i forskjellige rom fra bare 1 OPUS-QUAD. Du kan for eksempel koble en telefon til enheten via Bluetooth og stille inn en spilleliste med bakgrunnsmusikk slik at den spilles rolig i et barområde eller andre rom der folk er sosial mens du mikser spor fra en USB-enhet i hovedrommet.

 

rekordbox og Serato-kompatibilitet
Plug-and-play-kompatibilitet for rekordbox Performance-modus og Serato DJ Pro (kommer sommeren 2023) er inkludert med OPUS-QUAD. Du kan ganske enkelt koble til PC-en/Mac-en som kjører begge programmene for å komme i gang – det er ikke nødvendig med lisens eller abonnement. Hvis du bruker rekordbox kan du også koble til rekordbox for iOS/Android-mobilappen.

 

rekordbox Link Export
Spill av spor direkte fra laptop som om det var en USB-drive via rekordbox Link-eksportmodus.

 

Firmware Update Manager
Du blir automatisk varslet når fastvareoppdateringer blir tilgjengelige.

 

Smooth Echo
Legg Smooth Echo-effekten til ditt valg fra et utvalg kontroller, f.eks. en fader eller pad. Deretter, når du slår på Smooth Echo med dens dedikerte knappen, vil ekkoet utløses så snart du beveger den relevante kontrollen.

 

2 mikrofoninnganger
Mikrofoninngangskretsen produserer krystallklar lyd, selv med et høyt inngangsnivå.

 

Beat Loop-knott
Ved å bruke bare én knott kan du slå på/av og endre lengden på en Beat Loop.