Pioneer DJ XDJ-RX3

Varenr: 1147860
21 500,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.01.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

XDJ-RX3 kan skryte av fleksibilitet og praktisk bruk samtidig som den pakker inn en rekke funksjoner som kommer rett fra klubbstandarden CDJ-3000 og DJM-900NXS2 mikseren. Med den splitter nye 10,1-tommers berøringsskjermen kan du instinktivt bla gjennom spillelister, mikse spor og bruke effekter, og enhetens raffinerte design gir et proff utseende til oppsettet ditt.

 

10,1-tommers berøringsskjerm med nytt grensesnitt
Den 10,1-tommers berøringsskjermen er den største noensinne på et Pioneer DJ alt-i-ett-system. Den har høy oppløsning og bildefrekvens slik at du ser alt klart, inkludert sporets waveform. I tillegg betyr et fresht GUI-design og en rekke nye funksjoner at du vil glede deg over enklere navigering for rask browsing og nøyaktig miksing. Du kan for eksempel trykke på et av ikonene på venstre side av skjermen for å umiddelbart vise relevant informasjon for hvert spor.

 

Release FX: Skyt ny energi i showene dine
Ved å bruke Performance Pads i Release FX-modus kan du umiddelbart endre flyten i miksen din, enten du vil legge dramatikk til en del av et spor eller skape et spennende øyeblikk før du går over til en annen sang på det andre decket. Velg mellom 8 effekttyper: Vinyl Brake (Kort/Lang), Backspin (Kort/Lang), Echo Out, Build Up, Mute og Ducking.

 

Color On Jog Display: Få et visuelt grep om sporinformasjon
LCD-skjermen i midten av hvert joggehjul indikerer playhead-posisjonen, og du kan velge å vise album art for en rask visuell påminnelse om hvilket spor som er lastet inn. Responsen til hjulrotasjonen har blitt betydelig forbedret sammenlignet med XDJ-RX2, og du kan få "vekten" til hvert spinn til å føles akkurat slik du vil med Feeling Adjust-kontrollen.

 

Mer Beat FX og Sound Color FX
XDJ-RX3 inkluderer alle effektene fra XDJ-RX2, pluss en ekstra 6 Beat FX og 2 ekstra Sound Color FX. Så du kan spille med hele spekteret av effekter fra DJM-900NXS2: 14 Beat FX inkludert Ping Pong, Filter, Phaser, Slip Roll, Vinyl Brake og Helix; og 6 Sound Color FX inkludert Space og Crush.

 

Lås opp USB-hardware
XDJ-RX3 er en Hardware Unlock-enhet, slik at du kan bruke rekordbox Performance-modus gratis.

 

Serato DJ Pro
XDJ-RX3 støtter kontrollen av Serato DJ Pro. Bruk multispilleren til å bla gjennom Serato DJ Pro-spillelistene dine, samt katalogene til koblede strømmetjenester.

 

Naturlig lyd
Takket være det nye lyddesignet til kretskortet, vil publikum oppleve musikken slik den var ment å bli hørt.

 

2 mikrofoninnganger
Mikrofoninngangskretsen produserer krystallklar lyd, selv med et høyt inngangsnivå.

 

4 x Aux og 2 x linje/phono inngangsterminaler
Spill musikk fra smarttelefonen din eller hvilken som helst enhet med en stereo minijack-utgang takket være den dedikerte inngangen på XDJ-RX3. Du kan også koble til CDJ-er, platespillere eller en hvilken som helst lydkilde via de 2 x line/phono-inngangene.

 

3 x USB-porter
Utfør back-to-back med en annen DJ enkelt takket være de 3 USB-inngangene (2 topplastende for USB-enheter og 1 laptop-tilkobling).

 

rekordbox Link Export
Spill av spor direkte fra den bærbare datamaskinen som om det var en USB-stasjon via rekordbox Link-eksportmodus.

 

Gate Cue
Eksperimenter med pad-spillingen ved å bruke Gate Cue, som spiller musikken fra cue-punktet bare når du trykker på pad. Ta fingeren av puten og musikken stopper øyeblikkelig, og går stille tilbake til signalpunktet.

 

Firmware Update Manager
Du blir automatisk varslet når maskinvareoppdateringer blir tilgjengelige.