Pioneer DJ DDJ-400

DJ kontroller for Rekordbox DJ

Varenr: 1113514
3 300,-
-+
20+ på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Å mestre det grunnleggende
Å lære seg å være DJ har aldri vært lettere enn med DDJ-400 2 kanals kontrolleren for Recordbox DJ. Tettpakket med funksjoner som enkelt hjelper deg å utvikle ferdighetene dine, oppsettet er liknende flaggskiper NXS2, og disse deler elementer som CUE, Beat FX, CDJ type looping og mere til. Dette fører til at oppgradering til mer avanserte enheter føles naturlig når tiden er inne for det.

Den profesjonelle programvaren Recordbox DJ følger med og kompatible opplæringsverktøy vil hjelpe deg til å mestre denne kontrollerens kreatie egenskaper. Med lav vekt og størrelse er DDJ-400 lett å ta med på spillejobber og fester.
Du vil snart føle deg som hjemme bak spakene her!

SENTRALE EGENSKAPER

Opplæring
Rocordbox DJ har innebygde hjelpemidler for opplæring, bare følg instruksjonene på PC/MAC skjermen for hvordan bruke og mestre DDJ-400

CLUB STYLE OPPSETT
Knappene og kontrollene på DDJ-400 er lagt opp på samme måte som vår profesjonelle NXS2. Her vil du utvikle ferdighetene dine på en enhet som likner de profesjonelle, og miksene dine kan gjøre nytte av Sound Color FX og Beat FX som du også finner på den større DJM-900NXS2 mikseren.

Beat FX
Legg på profesjonelle effekter som følger tempo på sporet du spiller. Dette vil hjelpe deg med å lage ditt eget uttrykk selv om du er i startgropen som DJ.

Recordbox DJ
Du får en bundle med lisenser til Recordbox DJ med kontrolleren. Du aktiverer disse enkelt, kobler de opp mok kontrolleren, og begynner.

PC MASTER OUT
Du kan velge å spille av miksen på PC/MAC'ens egne høyttalere elelr tilkoblede studio høyttalere, samtidig som du kan lytte tilbake på hodetelefoner eller kjøre signalet til master out.

DIREKTE OPPKOBLING
Med innebygd lydkort trenger du kun å koble kontrolleren til MAC/PC med medfølgende kabel, sette på strømmen, og begynne å spille musikk.

MEDFØLGENDE:
  • DDJ-400
  • USB kabel
  • Instruksjonsmanual (Quick Start Guide)