Palmer MI POCKET AMP BASS

Portable Bass Preamp

Varenr: 1091801
Palmer MI POCKET AMP BASS Portable Bass Preamp Palmer MI POCKET AMP BASS Portable Bass Preamp Palmer MI POCKET AMP BASS Portable Bass Preamp Palmer MI POCKET AMP BASS Portable Bass Preamp Palmer MI POCKET AMP BASS Portable Bass Preamp
1 791,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
27.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Pocket Bass-forsterkeren gir omfattende lydformingsalternativer for aktive og passive bassgitarer, og er en flerbrukseffektpedal og forforsterker som er perfekt for å spille, spille inn og øve. Den har rene, overdrive og fuzz-modus med justerbar stasjon og metning, en 3-bånd EQ med semiparametrisk midtkontroll som er spesielt innstilt for bassgitar og vintage eller moderne kabinettsimulering. En blandingskontroll lar deg blande de direkte og påvirkede signalene.

Pocket Bass Amp gir et innlegg for ytre effekter, 3,5 mm stereolinjeinngang og hodetelefoner for rolig lek-sammen øving og en fotswitch-tilordnelig gjennom Jack for stille innstilling. Aktivering av DI -applikasjoner, den balanserte XLR -utgangen er før eller etter effekt. Lommebassforsterkeren krever et 9 volt batteri eller strømadapter og kommer i en robust diecast-kabinett med kraftig lang levetid, praktisk LED-statusindikatorer og bakkeløft.