Origin Effects Halcyon Green Overdrive

Varenr: 1170932
Origin Effects Halcyon Green Overdrive Origin Effects Halcyon Green Overdrive Origin Effects Halcyon Green Overdrive Origin Effects Halcyon Green Overdrive Origin Effects Halcyon Green Overdrive Origin Effects Halcyon Green Overdrive Origin Effects Halcyon Green Overdrive
2 832,-Kampanjepris
3 332,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Halcyon Green Overdrive er den første pedalen som har vår nye adaptive kretsløp. Denne unike designen tillater dette Enkel pedal for å tilpasse sin stemmer som svar på å velge angrep og volumendringer, noe som gjør det til en av de mest dynamiske og interaktive overdriver der ute. Ja, vi har brukt Ibanez® TS808 Tube Screamer® som utgangspunkt, men Denne pedalen er mye mer enn bare en annen klon.

 

The Tube Screamer® er en klassiker gjennom tidene av en grunn. Dens midt-fremover stemmer, lavt gevinst og et snev av rent Signal gjør det til et godt valg for å skyve en forsterker, slik at spillerne kan hoppe ut av blandingen for en solo. Men slå ned Gitarvolumet ditt eller spill mykt og den midtpushede drivtonen blir en tynn, nese ren tone. Det er 'alle eller Ingenting 'naturen til klassiske drivpedaler som har oss til å stable mange pedaler for forskjellige metningsfarger.

 

Vår adapt-bryter gjør at denne midt-fremover stemmen gradvis vil forsvinne som den som den Pedal renser opp, og gir deg klassisk TS808 tone med gitaren din sveiv, men avslører hele spekteret av den rene tonen din når du ruller tilbake volumet knott. I hovedsak kan du variere hvordan 'på' pedalen er ved å justere gitarvolumet eller spille dynamikk.

 

Til tross for at vi er vår enkleste pedal ennå, er det fremdeles mange funksjoner utover de av den opprinnelige pedalen, med to Tilpasse innstillinger, en tørrnivåkontroll for å justere det rene signalet og et valg av stemmeinnstillinger. Velg 808 for Klassisk TS808 midtpukk eller mod for en lysere, mer fokusert tilstedeværelsesopp opp høy gevinst toner eller tilfører ekstra bitt til humbuckers. Selvfølgelig er alle lydene av aksjen TS808 tilgjengelige Skulle du også ha dem, gjenskapt med nøyaktighet på opprinnelsesnivå.

 

Nøkkelfunksjoner

  • Adaptive kretsløp reagerer på volumendringer og spiller dynamikk
  • Basert på den ikoniske Ibanez Tube Screamer®
  • Tørrnivåkontroll for ekstra finjusterbarhet
  • Stemmebryter tilbyr to typer midt push
  • Ultra-høy inngangsimpedans
  • bufret bypass
  • Premium-komponenter gjennom
  • Designet og innebygd England