Orange CRUSH BASS 25

25W Bass combo

Varenr: 1089695
Orange CRUSH BASS 25 25W Bass combo Orange CRUSH BASS 25 25W Bass combo Orange CRUSH BASS 25 25W Bass combo
2 416,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Du ville ikke gå på akkord med basslyden din med bandet, så hvorfor skal det å trene hjemme være annerledes? Mens Crush Bass 25 kan være den minste modellen i Crush Bass Amp -serien, beholder den fortsatt den varme og avrundede tonekarakteren som gjør oransje forsterkere til valg av noen av verdens mest ikoniske bassspillere.

& nbsp ;

Denne 25 watt-kombinasjonsboksen har en all-analog signalvei, et portet skap for forbedret lav enderespons pluss en meget responsiv aktiv EQ-seksjon. I likhet med resten av Crush Bass Range, gir forsterkerens variable parametriske midtbånd for ubegrenset kontroll over et bredt spekter av frekvenser i tillegg til bass og diskant. Ring inn et massivt utvalg av klassiske bassoner eller lag dine egne. Med en integrert tuner, en aux. Inngang for å støtte spor og en hodetelefonutgang med CABSIM -kretsløp, Crush Bass 25 er den perfekte miniatyrriggen for alle spillere som kan finpusse tonen.

 

Nøkkelfunksjoner:

 

Kraftig aktiv parametrisk Eq

< Br> The Crush Bass 25 har en EQ -krets inspirert av våre prestisjetunge 4 -slag serierforsterkere. I sentrum er et parametrisk midtbånd. Dette gir spillerne en mye større grad av kontroll over lyden enn en tradisjonell EQ, slik at de kan variere frekvensene de vil høre. Midtbåndet dekker et bredt spekter, og feier fra 300Hz (helt mot klokken) til 2,7 kHz (helt klokken), noe som betyr at denne forsterkeren kan være finjustert for å passe til enhver musikalsk stil. Det aktive kretsløpet gir mulighet for opptil 15dB boost eller kutt på bass- og mellomfrekvensene, og opptil 20dB på diskantsiden.

 

analog design & amp & amp & amp & ; Portert skap


Crush Bass Series leverer fett, avrundet lyd takket være en all analog signalsti. Crush Bass 25 huser en 8 ”høyttaler med en refleksport for forbedret lav-end respons

 

CABSIM-hodetelefonutgang, aux input & Kromatisk tuner


Hodetelefonutgangen har CABSIM-kretsløp som emulerer responsen fra vår sceneklare OBC Bass-høyttalerskap under stille øvelse. Dette signalet kan også sendes til en konsoll for alvorlig autentisk direkte innspilling. Aux. Inngang gjør det mulig å koble til eksterne lydkilder for å støtte spor, mens den hendige ombordstoppen sørger for raske tune-ups mellom syltetøy.

 

spesifikasjoner: < /p>


funksjoner:   aktiv 3 bånd EQ, parametrisk midtkontroll, kromatisk tuner, CABSIM-belastet hodetelefonutgang & Aux i


kontroller: (høyre til venstre):  -6db pad-bryter, bass, frekvens, midtre, diskant, volum
(nedenfor) integrert Kromatisk tuner


Finish Alternativer:   oransje eller svart basketweave vinyl


utgangseffekt:  25 watt


høyttaler :  8"


unboxed dimensjoner (w x h x d): & nbsp ; 32,5 × 36,5 × 23,5 cm (12,8 × 14,37 × 9,25")


unboxed vekt:   8,3 kg (18,26 lb)