Orange CRUSH BASS 50

50W Bass combo

Varenr: 1089694
Orange CRUSH BASS 50 50W Bass combo Orange CRUSH BASS 50 50W Bass combo Orange CRUSH BASS 50 50W Bass combo
3 575,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Fra varme moderne renser, til vintage slipe og helt opp til fullt forvrengt kaos, kombinerer Crush Bass 50 det essensielle i en praksisrigg med tone og funksjoner som normalt er reservert for proffene. Crush Bass 50 henter inspirasjon fra våre flaggskip OB1 og 4 -slagforsterkere, og bringer noen av de definerende elementene i hver i en kompakt kombinasjon.

 

som resten av knusingen Bassrekkevidde, denne 50 watt -modellen leverer dristige og punchy lave, med tillatelse fra dets analoge kretsløp og portet skap. Den ekstremt fleksible aktive EQ -delen inkluderer en feibar parametrisk midtbånd, slik at spillerne kan forme signaturlyden uten begrensninger. For enda mer allsidighet er den interaktive gevinst- og blandingskontrollene grunnet for å skape enorme ‘bi-ampede '-toner med letthet, noe som gir ekstra harmonikk og variable nivåer av korn til kjernebassetonen. De kan også byttes i eksternt ved hjelp av valgfri fotbryter. Andre hendige funksjoner inkluderer en buffret effektersløyfe, integrert tuner, aux. Inngang og en hodetelefonutgang med CABSIM -kretsløp.

 

Nøkkelfunksjoner:

 

Kraftig aktiv parametrisk Eq


Crush Bass 50 har en EQ -krets inspirert av vår prestisjetunge 4 Stroke Series -forsterkere. I sentrum er et parametrisk midtbånd. Dette gir spillerne en mye større grad av kontroll over lyden enn en tradisjonell EQ, slik at de kan variere frekvensene de vil høre. Midtbåndet dekker et bredt spekter, og feier fra 300Hz (helt mot klokken) til 2,7 kHz (helt klokken), noe som betyr at denne forsterkeren kan være finjustert for å passe til enhver musikalsk stil. Den aktive kretsløpet gir mulighet for opptil 15dB boost eller kutt på bass- og midtfrekvensene, og opptil 20dB på diskantsiden.

 

blanding & Gain


Løftet rett fra våre populære OB1 -serier -ampere, blandingen og Gain Controls er et nikk til de mange bassspillerne som eksperimenterer med gitar og bass AMP -er samtidig. I dette ‘bi-ampede’ oppsettet blir lag med harmonikk og forvrengning fra gitarforsterkeren blandet med kjernebassetonen for å skape den ultimate live-lyden i full rekkevidde. Crush Bass 50-talls forsterkning og blandingskontroller skaper samme effekt i en enkelt pakke, og gir ekstra bitt og sprøhet til tonen ved lavere forsterkningsinnstillinger, helt opp til all-out skitt med skivene som er trukket. Disse kontrollene kan også engasjeres eksternt med den valgfrie FS-1-fotbryteren, ideelt for å fete tonen din på farten.

 

analog design & Portert skap


Crush Bass Series leverer fett, avrundet lyd takket være en all analog signalsti. Crush Bass 50 huser en 12 ”høyttaler med en reflekshavn for forbedret low-end respons. Den buffrede effekter -sløyfen er konstruert for maksimal gjennomsiktighet, noe som sikrer at pedalarsenalet ditt vil utføre på topp.

 

CABSIM -hodetelefonutgang, AUX -inngang & Kromatisk tuner


Hodetelefonutgangen har CABSIM-kretsløp som emulerer responsen fra vår sceneklare OBC Bass-høyttalerskap under stille øvelse. Dette signalet kan også sendes til en konsoll for alvorlig autentisk direkte innspilling. Aux. Inngang gjør det mulig å koble til eksterne lydkilder for å støtte spor, mens den hendige ombordstoppen sørger for raske tune-ups mellom syltetøy.

 

spesifikasjoner: < /p>


Funksjoner:   aktiv 3 bånd EQ, Parametric Mid Control, Bi-amp Inspired Blend & Gain Controls (FootSwitchable), Buffered Effects Loop, Chromatic Tuner, Cabsim-Lasted Headphone Output & Aux i


kontroller: (høyre til venstre):  -6db padbryter, forsterkning, blanding, bass, frekvens, midtre, diskant, volum
(Nedenfor) Integrert kromatisk tuner


Finish Alternativer :  oransje eller svart kurvvev vinyl


utgangseffekt: < /Strong>  50 watt


høyttaler:  12"


unboxed dimensjoner (w x h x d): < /sterk>  43 × 48,5 × 27,5 cm (16,93 × 19,09 × 10,83")


unboxed vekt :  14,45 kg (31,85lb) :  14,45 kg (31,85 lb)
:  14,45 kg (31,85 lb)
:  p>