Old Blood Noise Visitor

Parallel Multi-Modulator

Varenr: 1141252
Old Blood Noise Visitor Parallel Multi-Modulator Old Blood Noise Visitor Parallel Multi-Modulator Old Blood Noise Visitor Parallel Multi-Modulator
2 962,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Inspirert av de unike kompleksitetene i løpemodulasjoner i parallelle, presenterer gamle blodstøybestrebelser stolt den besøkende parallelle multimodulatoren. Stadig å trekke, skyve, strekke og veve inn og ut av hverandre, er lydene fra besøkende i konstant fluks, og beveger seg sømløst fra kjente modulerte luftbølger til skyer av uregelmessige hjemsøkende bevegelser. Med tre forskjellige primære modulasjonsalternativer (Tremolo, Chorus og Phaser) og to parallelle sekundære modulasjonsalternativer (Tremolo og Chorus), inspirerer besøkende umiddelbart nye modulerte lyder og teksturer i et lite og intuitivt pedalformat.

 

  1. Dual parallell modulasjonspedal - inneholder verdener av mellomvevingsmodulasjon
  2. Primær modulasjon - Byttbar mellom tremolo, refreng og phaser
  3. Sekundær modulasjon - Byttelig mellom tremolo og kor
  4. Sekundærknott - styrer samtidig dybde, hastighet og forsinkelse av sekundær modulasjon
  5. Uttrykk i - Håndfri kontroll over sekundærknott
  6. Reléomgangsbytte
  7. Drevet av vanlig 9V PSU (Center -, 2,1 mm, ~ 46 mA strømtrekk)
  8.  

     

     

     

     

. P>

Besøkende er ment å være en modulasjonspedal som ikke lett er forstått med eksisterende modulasjons -ordforråd, men det betyr ikke at det er vanskelig å bruke.

 

Med en veksling for å veksle mellom sine 3 forskjellige typer primærmodulasjon og velkjente kontroller for dybde, hastighet, regen og mix, er besøkende grunnleggende modulasjonslyd enkelt innstilt og kontrollert, og ser deg sette opp klassisk eller surrealistisk resonant kor , Tremolo eller phaser lyder på kort tid. Imidlertid introduseres den unnvikende bølgende parallelle naturen til den besøkende via sin" sekundær" kontroller.

 

Den sekundære vippeskiftene mellom enten kor eller tremolo som den parallelle modulasjonen, mens den sekundære knotten kontrollerer en rekke parametere samtidig. Sett deg helt ned, du hører bare den primære stemmen, men når du skru opp knotten, begynner flere ting å skifte!

 

Volumkontrollen ramper raskt opp til enhetsvolumet, mens hastigheten øker jevnlig når du tar opp knotten. Sekundærfrekvensen blir også presset og trekkes av den primære LFO. Dette betyr at hastigheten vil være raskest når den primære modulasjonen er på topp, og tregest når LFO nærmer seg null. Dybden vil øke jevnlig og deretter platå for ikke å komme ut av kontroll, mens tiden for forsinkelsesforskyvningen av sekundærmodulasjonen vil øke betydelig mot slutten av sveipingen, hvor du vil høre den mest åpenbare forsinkelseseffekten. Den sekundære knotten kan også kontrolleres via uttrykk, for endringer i fluetonen som får tankene dine til å smelte.

 

Men alle disse tekniske ordene kan rett og slett ikke beskrive de organiske stigende og fallende teksturer den besøkende skaper. De trenger ganske enkelt å bli hørt og opplevd i det virkelige liv. Fra doble tremolo -koteletter til Warble tilfeldige vibratoer, enorme doblefarger, modulerte gjenklangende slapbacks og rytmiske pulserende filtersveip, gjør deg klar til å ønske dem alle inn i ditt soniske liv når du går langs besøkende.