Numark DJ2GO 2 Touch

Varenr: 1141845
Numark DJ2GO 2 Touch Numark DJ2GO 2 Touch Numark DJ2GO 2 Touch
863,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

prep, play and scratch - hvor som helst, når som helst!

dj2go2 touch er en bærbar, lomme -størrelse DJ -kontroller med muligheten til å skrape på kapasitiv berøringsjoghjul. Med et innebygd lydkort og Serato DJ Lite-programvare passer det perfekt foran den bærbare datamaskinen. Profesjonelle DJ -er elsket forgjengeren - DJ2GO2 - når den debuterte i 2017. DJ2GO2 Touch fortsetter den vellykkede veien, og nå kan du klø! DJ2GO2 Touch ble laget for alle DJ-stiler og er perfekt å forberede deg på spillejobbene dine, opptre på små spillejobber, og som et rombesparende ekstra oppsett for store arrangementer.

 

Lås opp kraften

Du låser opp all kraften til en stor DJ -kontroller med DJ2GO2 -berøring. De kapasitive berøringsjoghjulene gir DJ2GO2 berøring til neste nivå. Utfør lett til tunge riper og bland blandingen din ved å pusse siden av jogghjulet.

 

serato dj klar

> Vi vet at settet ditt krever det beste, det er grunnen til at DJ2GO2-berøring kommer forhånds kartlagt med Serato DJ Lite for Mac & amp; PC (programvare inkludert) og er oppgradert klar til full versjon av Serato DJ. For første gang DJ-er kommer Serato DJ Lite nå med demomusikk og en enkel ombordstilling som vil lede deg gjennom det grunnleggende, slik at du kan starte DJing med en gang. Serato DJ Lite er bygget på Serato DJ Pro Technology, og er designet for å være intuitiv, pålitelig & amp; Funksjon Rich.

 

Strøm millioner av spor

Søket ditt etter å finne ny musikk ble bare mye enklere. Med Serato DJ Lite, streamer alt fra de ferskeste underjordiske lydene til sertifiserte klassikere rett i appen fra ledende leverandører inkludert Soundcloud og Tidal.

 

plug, spill, Utfør!

med en ombord, driverløs lydgrensesnitt pluss en dedikert 1/8-tommers hodetelefonutgang og 1/8-tommers hovedutgang, hold blandingen på punktet og koble til å koble deg til å koble til uanstrengt til Praktisk talt alle miksere, drevne høyttalere og lydopptakere.

 

Det essensielle valget

DJ2GO2 Touch leveres med alle Må ha blanding av nødvendigheter. To kanaler, en crossfader, jog-hjul og tonehøydefader, tilgang til kritiske funksjoner for sømløs blanding eller riper er rett ved fingertuppene!

 

Spice opp din Bland

med 8 pads og fire pad-modus for total kontroll av stikkpunkter, auto/manuell looping og prøveavspilling, gir DJ2GO2 Touch deg samme tilgang til ytelseskontroller som vanligvis finnes bare på Større kontrollere.

 

laget for å bevege seg, klar for hva som helst!

Kombinere en elegant, lavprofilert design og design og design og Strålende bakgrunnsbelyste kontroller, DJ2GO2 Touch ser bra ut og er laget for å bevege seg! Dessuten er det drevet over USB og støtter plug-and-play-tilkobling for maksimal portabilitet og uanstrengt integrasjon.