Novation SUMMIT Two-part 16-voice

61-key Polyphonic Synthesiser

Varenr: 1129298
31 107,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
14.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Novations flaggskip todelt 16-stemme 61-key polyfonisk synthesizer

Summits digitale nye Oxford-oscillator . Multitimbral -motoren muliggjør sammenslåing og kombinasjon av to komplette og uavhengige lapper, mens opptil 16 samtidige stemmer leverer nok harmonisk dybde for selv de rikeste av pads.

Den beste lydende synthesizer -novasjonen har noen gang gjort

Summit dobler kraften til Peaks digitale nye Oxford-oscillatorer opp til 16 stemmer og to deler, og tilfører et vell av nye funksjoner og et fem-oktavtastatur på førsteklasses kvalitet. En synth mye større enn summen av delene, den gir den seriøse produsenten eller utøveren alt de trenger for å designe og spille fantastiske basser, ledninger, ARP -er, pads, effekter og utover.

Helt taktil Lyddesign

Summit tar Peaks arkitektur og arbeidsflyt til nye høyder, med en bølge av ekstra frontpanelkontroller for praktisk krangel av FM, effekter, LFOs og mer; doble filtre med seks LP/HP/BP -kombinasjoner; lydinngang for behandling av eksterne kilder med ombord på effekter; og hjelpelydutganger.

analog der det betyr noe

Den sanne stereoanaloge signalstien omfatter dobbeltanalog multimodefiltre, analog VCAs og tre stadier av analog forvrengning- før og etter filter , og post-VCA. Med røtter i den legendariske Oscar, via Bass Station II, er Summits analoge legitimasjon virkelig imponerende.

To topper i en synth - og deretter noen

The 16-stemmer, multitimbral motor kombinerer to samtidige lapper. Del eller stabler dem for tastaturdelte eller lagdelte lyder, eller bytt hele synthen mellom to separate og uavhengig kontrollerte oppsett, kanskje bruk en som en effektprosessor for en ekstern inngangskilde.

Summit kan også bruke Alle topplappene dine

vårt beste tastatur noensinne

Five-Octave, halvvektet, hastighetsfølsom MKIII Controller -tastatur.

Ny Oxford utdannet

Digital nye Oxford -oscillatorer er i stand til å subtraktive, FM og bølgelig syntese. Bølgeformer genereres direkte på FPGA (feltprogrammerbar gate -array) -brikke, ved bruk av 24MHz bitstream -prosessering; og justerbar drift og divergens etterligner den iboende og ofte ønskelige ustabiliteten til analoge kretsløp.

ekte analoge filtre og forvrengning

De nye Oxford -oscillatorene ut til ekte analoge filtre, med opprinnelse i klassiske Oscar-synth, og tre stadier av analog forvrengning gir deg rikelig metningsalternativer.

Dual filtre

Summits doble filter kan byttes mellom seks sammenkoblede kombinasjoner av lavpass, høy pass og bånd -Pass-modus på 12dB/oktav, eller hvilken som helst enkelt modus ved 24dB/oktav, for et bredt spekter av soniske muligheter.

Hands-on lyddesign

fullpakket med modulasjonskilder for dyp Lyddesign - LFO -er, konvolutter, animere knapper og mer. Utvidede kontroller Se

FM -parametere, konvoluttsløyfebrytere og LFOS 3/4 flyttet fra Peaks menysystem til frontpanelet, for enkel programmering og finjustering.

lyd inn og hjelpelig lyd ut

Koble opp eksterne instrumenter for behandling med Summits effekter ombord, mens du bruker det som en synth samtidig.

Kraftige effekter

Ombord reverb, Chorus og Forsinkelseseffekter er vert på FPGA. De er også kontrollert direkte fra frontpanelet, og er tilgjengelige som modulasjonsmål i den dedikerte FX Mod Matrix.

Produktinformasjon

Ant tangenter 61
Sustainpedal inngang Ja