Neumann KMS 104 NI

(nickel) Kardiode

Varenr: 1038647
Neumann KMS 104 NI (nickel) Kardiode
7 599,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Studio karaktermikrofon for vokalister. Kardioid pickup -mønster.

 

  • Kardioidmønster med utmerket tilbakemelding avvisning
  • Studiokvalitetskondensatorkapsel
  • Transparent lyd med En mild diskantløft
  • Utmerket popbeskyttelse

 

neumann lyd på scenen
KMS 104 er en vokal mikrofon for studioklasse for scenebruk. Den presisjonsproduserte kondensatorkapselen tilbyr ekte Neumann -lydkvalitet, kombinert med alle dyder av en robust scenemikrofon: utmerket popbeskyttelse, lav håndtering av støy, enorm SPL -kapasitet og høy tilbakemeldingsmotstand, takket være det stramme kardioidmønsteret.

 

Studiokvalitet for scenevokal
KMS 104 bringer studiokvalitet til scenen. I motsetning til vanlige trinnmikrofoner, som bruker dynamiske kapsler, er KMS 104 utstyrt med en ekte kondensatormikrofonkapsel som tilbyr den overlegne klarheten som gjorde Neumann Studio -mikrofoner berømt over hele verden. Samtidig besitter KMS 104 robustheten som kreves av en scenemic, og tilbakeviser dermed myten om at kondensatormikrofoner må være 'skjøre'. KMS 104 kan stå enorme lydtrykknivåer på opptil 150 dB uten klipping, og dets stramme, frekvensuavhengige kardioidmønster sikrer høy gevinst før tilbakemelding. KMS 104 har en mye jevnere frekvensrespons enn dynamiske mikrofoner og en luftig topp-end. Sammenlignet med dynamiske mikrofoner, har Neumann KMS 104 en enorm overlegen forbigående respons som resulterer i en mer umiddelbar og mer emosjonell vokallyd. Rent praktisk: uanstrengt forståelighet, uten de vanlige EQ -øker - noe som forbedrer tilbakemeldingsmotstanden ytterligere.

 

Som en scenemikrofon er KMS 104 optimalisert for nær miking; Et fast lavt kuttfilter kompenserer for nærhetseffekten og sikrer klar bass, selv om sangerens lepper berører mikrofonen. Headrille er laget av herdet stål og har en svært effektiv intern popskjerm som også holder fuktigheten borte fra kapselen. Takket være nøye Neumann Engineering, forårsaker ikke disse akustiske filtrene noen sibilance -problemer. Hodeforsterkeren er beskyttet av et tyktvegget hus. Den transformatorløse utgangen minimerer elektromagnetisk interferens, for eksempel HUM. På grunn av sin lave utgangsimpedans på bare 50 ohm, kan KMS 104 kjøre veldig lange kabelløp på opptil 300 m (1000 ft) uten overføringstap.

 

 

 

 

. Strong> Applications
KMS 104 er først og fremst designet som en håndholdt vokalmikrofon, men kan også brukes til andre sceneapplikasjoner, på grunn av den høye SPL -evnen og det brede dynamiske området. Eksempler inkluderer perkusjon, saksofon, trompet, trombone, munnspill, akustisk gitar og gitarskap. Takket være sin overlegne lydkvalitet er KMS 104 også en utmerket mikrofon for hjemmeopptak og kringkasting. Fordi den er optimalisert for nær mikrofonplassering, vil KMS 104 plukke opp en tørr lyd med veldig liten atmosfære, noe som er en stor fordel i ubehandlede rom.

 

  • Tett kardioidmønster uten farge utenfor aksen
  • upåvirket av ekstreme lydtrykknivåer
  • robust konstruksjon
  • Tilbakemeldingsresistent, høy avvisning av bakoverlyd (180 °)
  • Innebygd popskjerm
  • Meget lav håndtering av støy