Neumann TLM 103 mt Mono set

mikrofon(sort finish) ink EA1 og koffert

Varenr: 1038642
Neumann TLM 103 mt Mono set mikrofon(sort finish) ink EA1 og koffert
16 425,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

TLM 103* er den ideelle store membranmikrofonen for alle profesjonelle og semiprofesjonelle applikasjoner som krever det ytterste i lydkvalitet på et begrenset budsjett.

 

ved å bruke Den velprøvde og sanne transformatorløse kretsen som finnes i en rekke Neumann-mikrofoner, TLM 103 har, men likevel uoppnådd lav selvstøy og den høyeste lydtrykknivåoverføringen. Kapselen, avledet fra den som ble brukt i U 87, har et kardioidmønster, er akustisk velbalansert og gir ekstraordinær demping av signaler bakfra.

 

Denne TLM 103 er   matt svart. Levering inkluderer en EA 1 sjokkmount   og en mikrofon -sak.

 

applikasjoner
På grunn av det universelle kardioidmønsteret, enkel håndtering, ekstremt Lavt selvstøynivå, og til slutt, prisen, TLM 103 er forhåndsbestemt for alle krevende applikasjoner hjemmefra til profesjonell kringkasting og kommersielle innspillingsstudioer.

 

Polartmønster
TLM 103 er utstyrt med en stor membrankapsel med kardioidmønster. Ved å fokusere på dette mønsteret - brukt i de fleste innspillingssituasjoner - har dempningen av uønsket baklyd blitt optimalisert. Lyder utenfor aksen gjengis naturlig mens isolasjonen økes. Dette fører også til en høy tilbakemeldingsundertrykkelse når mikrofonen brukes i levende situasjoner eller hvor høyttalende avspilling er en faktor.

 

akustiske funksjoner
Strong> TLM 103 blir adressert fra fronten, merket med den røde Neumann -logoen på mikrofonlegemet. K 103 store mellomgulvkapsel er basert på K 87, kjent fra U 67 / U 87 mikrofoner. Kapselen har en flat frekvensrespons opp til omtrent 5 kHz, og over det, en bred flat 4 dB tilstedeværelse. /p>

 

Det store trådnetthodegruppen beskytter kapsel mot plosive lyder og forhindrer effektivt poplyder. Disse egenskapene oppnås uten å ty til korrigerende resonanseffekter.

 

Derfor opprettholder mikrofonen en utmerket impulsrespons og reproduserer de fineste detaljene om musikk og tale uten farge.

 

elektriske funksjoner
med bare 7 db-a/17,5 dB ccir det selv-støynivået til TLM 103 er så redusert at til og med De minste signalene er reprodusert i utgangspunktet støyfri. Ettersom det er i stand til å håndtere lydtrykknivåer opp til 138 dB uten forvrengning, gir TLM 103 et dynamisk område på 131 dB (A-vektet).

 

bokstavene TLM står for 'Transformatorless Microphone'. Med TLM -teknologi erstattes den vanlige utgangstransformatoren av en elektronisk krets. Som med tradisjonelle transformatorer, sikrer det god avvisning av vanlig modus, og forhindrer RF -interferens som kan påvirke det balanserte lydsignalet.

 

operativ sikkerhet < Br> hele den interne konstruksjonen er elastisk montert for å dempe enhver strukturbåret støy som kan forstyrre TLM 103 -operasjonen. Videre er kapselen satt på et elastisk montering. Frekvensområdet når under 20 Hz og er dermed til og med veldig lave basssignaler reprodusert uten farge.

 

På grunn av denne lave frekvensforlengelsen er TLM 103 mer følsom for strukturen båret forstyrrelse og vindstøy. For slike tilfeller er frontruten WS 87   tilgjengelig som tilbehør. For tett vokalbruk anbefales PS 15 eller PS 20 A POP -skjermer.
*Utformingen av mikrofonen er en registrert design av Georg Neumann GmbH i visse land.