Nektar Impact GX49

Varenr: 1091749
Nektar Impact GX49 Nektar Impact GX49 Nektar Impact GX49
1 206,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
 Kompakt! Kraftig! Kontroll!

 

Nektar sine produkter er synonymt med integrering mot inspillingsprogrammet ditt, og Impact GX49 er ikke noe unntak. Det kompakte designet passer godt forran en datamaskin og gir kraftige funksjoner som mangler selv på mer omfattende kontrollere. Når inspirasjonen kommer vil GX49 gi deg den muligheten du trenger til å få ta vare på ideene dine.



IMPACT GX CONTROLLER KEYBOARD
Impact GX 49 er et dynamisk og ekspressivt instrument, skapt for komponering og opptredner sammen med ditt databaserte system. Dette grensesnittet er en bra vei inn i det store utvalget av Nektar kontrollere. Denne har 49-tangenter (4 oktaver) på klaviaturet, pitch-bend, modulasjons hjul og mulighet for tilkobling av fotkontroller. Den har også kontrollknapper med forskjellige lys for bl.a oktav opp fire oktaver og ned tre oktaver der fargen angir hvilken oktav du er i. Du har også egne transponeringsknapper som lar deg gå opp og ned 12 halvtoner. Du kan også fort reprogrammere til å forandre Global MIDI Channel eller sende programmerte meldinger. I tillegg kan et potmeter dedikeres til å gi deg kontroll over de parameterene du ønsker. Nektar integreres enkelt med de fleste vanlige innspillingsprogrammene og er veldig brukervennligt. Men Impact som en del av systemet ditt, lar du deg selv få frihet både til å skape og fremføre, uten at du må gripe etter datamusen hele tiden.


TILKOBLING OG APLLE iOS
Som en enhet med lavt strømforbruk vil Impact GX fungere på alle enheter som har en kompotiben MIDI driver. Dette inkluderer alle Windows versjoner, iOS 10,5 og høyere og Linux (så lenge en USB MIDI driver er installert.
Og for de som er ofte på farten kan Impact GX kobles til en iPad ved hjelp av Apples USB Camera Connection Kit (kjøpes separat). Impact GX forsynes da selvsagt med strøm fra iPad så du kan jobbe så lenge enheten har strøm.



BITWIG 8-TRACK INKLUDERT
Bitwig 8-Track er inkluderi med hvert kjøp av Impact GX slik at du kan begynne å jobbe med ideene dine med en gang. Bitwig 8-track inneholder mer en 50 instrumenter og effekter som kan brukes på 8 audio eller MIDI spor, og du kan bruke tredjeparts VST plug-ins om du vil.
Bitwig Essentian Package er variert og inneholder utvalgte loops, klipp og samples slik at du kan enkelt komme i gang.
Samlet sett har du her en kraftig tegneblokk for å bearbeide ideene dine!

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 49
MIDI-tilkobling USB
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja