MXR Sugar Drive M294

Varenr: 1104837
MXR Sugar Drive M294 MXR Sugar Drive M294 MXR Sugar Drive M294 MXR Sugar Drive M294
1 686,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Basert på en sjelden og unnvikende krets, gir MXR Sugar Drive et mangfoldig utvalg av klare og gjennomsiktige overdrivetoner, fra saused opp boosting til blåst rørforvrengning.

 

MXR Sugar Drive gir et mangfoldig utvalg av klare og gjennomsiktige overdrivetoner, fra saused opp boosting til blåst rørforvrengning. Det er basert på en sjelden overdrive-pedal som har fått et mytisk rykte blant fanatiske tonesøkere takket være sin unike kretsdesign.

 

Nøkkelelementene i den kretsdesignet er den Kjør kontroll og noe som kalles en ladepumpe. For det første øker ikke drivkontrollen på denne pedalen bare intensiteten til overdrivepedalen. Det starter med det rene signalet ditt og blander det deretter med overdrive -effekten når du slår det opp, og gjenskaper den glatte overgangen til en forsterker som går fra ren til skitten. Ladningspumpen øker den totale takhøyden, som åpner alt sammen.

 

Selvfølgelig måtte vi sette MXR -berøringen på denne kretsen. Hvis du handler om ekte bypass, er du heldig - denne pedalen bruker det som standard. Den originale brukte buffret bypass, og vi vet at det er mange spillere der ute som ikke vil fikse noe som ikke er ødelagt. De er også heldig Mini-boliger, dette er overdrive å ha på pedalboardet ditt. Det er allsidig og det sparer plass, og i motsetning til de originale pedalene den er basert på, koster det deg ikke tusenvis av dollar.