MXR Bass Chorus Deluxe M83

Varenr: 1062903
MXR Bass Chorus Deluxe M83
2 813,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

MXR Bass Chorus Deluxe drives av ren analog bøtte-brigadeteknologi, og serverer skimrende, flytende kor og swooshing, metalliske flangerffekter mens du bevarer punch og grunnleggende i den lave enden.
Bass Chorus Deluxe har -monterte flanger- og X-over-knapper med LED-statusindikatorer. I X-over-modus reduseres modulasjonen i lave frekvenser ved 100Hz-perfekt for å spille øvre registerakkorder, melodier og fyller mens du holder den lave enden i samsvar. Med bass- og diskantkontroller kan du kutte eller øke lavene og høydene og forme effekten av tonen. For en bred stereolyd, velg TRS (Tip-Ring-Sleeve) Stereo Hardwire Bypass-modus via en intern bryter. I denne modusen kan du bruke en TRS til TS (Tip-Sleeve) Y-splitter-kabel for å sende effektsignalet til to forskjellige forsterkere, slik at modulasjonen kan bevege seg fra venstre til høyre.
Bass Chorus Deluxe blir med på rekkene av prisbelønte pedaler i MXR Bass Innovations-linjen, hver designet av bassspillere for bassspillere.
" MXR Bass Chorus holder det stramt i den lave enden, mens du enten gir et flott kor eller flens til basslinjene." -Juan Alderete, Racer X / The Mars Volta
" Jeg er en lang tid aficionado av koreffekter, men det er noen ganger vanskelig å få lyden til å jive akkurat rett i bassgitaren. Det nye MXR -bass Chorus er en flott løsning. Den beholder ikke bare lavene godt, men gir også en spesielt rik og unik koreffekt. Flott på Synth Bass også. Sterkt anbefalt."- Justin Meldal-Johnsen