Midi Solutions Programmable Input

Selector

Varenr: 1089269
Midi Solutions Programmable Input Selector
2 090,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den programmerbare inngangsvelgeren lar MIDI -meldinger bli dirigert fra en av de to MIDI -inngangene (INA eller INB) til MIDI -utgangen. Alle MIDI -meldinger, eller alle MIDI -meldinger unntatt merknadsmeldinger, kan føres fra en av MIDI -inngangene. Innganger blir byttet av en fotbryter eller kontaktlukking koblet til 1/4" Telefon Jack FSW -innspill, eller ved mottak av MIDI -programendringsmeldinger som vises på INA. LED -en kan programmeres til å blinke på forskjellige måter for å indikere hvilken tilstand enheten er i.

Fabrikkens standardinnstillinger for den programmerbare inngangsvelgeren er at den skal veksle mellom å sende alle MIDI -meldinger fra INA og alle MIDI -meldinger fra INB. Den programmerbare inngangsvelgeren er programmert ved å sende den midi  system eksklusive  meldinger. Når den er programmert, beholdes innstillinger selv etter at strømmen er fjernet. Den programmerbare inngangsvelgeren kan omprogrammeres med nye innstillinger så ofte som nødvendig.

Den programmerbare inngangsvelgeren er  midi-drevet, og krever ingen batterier eller strømforsyning for å fungere med de fleste MIDI-produkter.