Midas 522 V2 Compressor limiter

500 Series

Varenr: 1142402
Midas 522 V2 Compressor limiter 500 Series Midas 522 V2 Compressor limiter 500 Series Midas 522 V2 Compressor limiter 500 Series Midas 522 V2 Compressor limiter 500 Series
2 099,-Kampanjepris
2 332,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

500 -serien kompressor/begrenser med dynamisk tilstedeværelse kontroll


 

  • Compact 500 -serien Premium Compressor/Limiter med dynamisk tilstedeværelseskontroll
  • Fullt variabel dynamisk tilstedeværelsesfunksjon bevarer høye mellomtonerfrekvenser for en mer naturlig lyd under komprimering
  • Dynamisk tilstedeværelse kontroll legger til" luft" til vokal uten å innføre støy eller pumpe effekter og reduserer risikoen for tilbakemelding under liveopptredener
  • Manuell konvoluttkontroller med lineær toppsenseringskomprimering eller enkel å bruke auto-modus med RMS-komprimering
  • Myk eller hardt knekompressorrespons med utvelgelsesbryter
  • Sidechain High Pass -filter med valgbryter eliminerer uønskede lavfrekvenskompresjonsgjenstander
  • Høy ytelse elektronisk balansert inngangstrinn med avvisning av høy fellesmodus
  • Balanserte utganger med høy effekt driver lange lydkabler med letthet
  • Presisjonsforsterkningsreduksjon og måling av signalnivå
  • Ekte maskinvareomgangsvalgsbryter fjerner alle kretsløp fra signalveien når komprimering ikke er nødvendig
  • Power Up Mute Relays forhindrer bryter på dunk
  • Premium kvalitetskomponenter gjennom en krystallklart lydfilsignalbane
  • Designet og konstruert i Storbritannia


500 -serien Compressor Limiter 522

Kompressorbegrenseren 522 bringer tilstanden til bransjedynamikkkontrollen til en Compact 500 -serieformatprosessor som er god nok til å bruke Midas -navnet. Når den brukes i forbindelse med legenden L10, L6 eller annen standard 500-serie rackmount-chassis, gir 522 den ideelle løsningen for brukere som søker den legendariske Midas-lyden i et modulært format som kan skilte med oppgradert ytelse. I tillegg gjør 522s dynamiske tilstedeværelseskontroll operatører å legge til "luft" til vokal uten uønsket støy eller pumpeeffekter som finnes i konkurrerende produkter - og reduserer risikoen for tilbakemelding under live ytelse.


Viktigheten av dynamikk

Dynamikk spiller en viktig rolle i musikk; De hjelper til med å formidle følelser, enten det er en trykkende bluesgitarsolo, en vokalist som slår ut budskapet hans - eller den punchy effekten av en bassgitar eller kick -tromme. Denne dynamikken er essensen av en naturlig klingende forestilling; Det er det som gjør musikk interessant. Men ute av kontrolldynamikk kan øyeblikkelig gi en ellers perfekt ytelse. Det er her komprimering kommer til unnsetning - mykgjørende høye lyder og øker lave signalnivåer som ofte kan gå seg vill i blandingen. Det resulterende komprimerte signalet skaper en mye tettere, påvirkelig lyd med rikdom og rom for subtile nyanser å komme gjennom.


Variabel dynamikk & amp; “Air”

Utvalget av mellomhøye lydfrekvenser (sentrert rundt 5 kHz) kan økes for å øke følelsen av tilstedeværelse av vokal og soloinstrumenter. Ettersom 522s tilstedeværelseskontroll er justert over minimum, styrkes de mellomhøye frekvensene i økende grad under komprimering, slik at en lyd eller et instrument kan skjære gjennom eller virke mer til stede i blandingen. Denne variable tilstedeværelsesfunksjonen gjør det mulig for 522 å fungere effektivt med to forskjellige forhold, den ene for lave frekvenser (LF) og den andre for mellomhøye frekvenser (redusert forhold). De primære effektene er: tung komprimering og dynamisk kontroll kan brukes uten å høres unaturlig ut; Og den reduserte komprimeringen i det menneskelige ørets mest følsomme område gjør materialet lyd lysere. Siden høyfrekvens (HF) utgjør forsterkning ikke er nødvendig, er uønsket støy, pumping og hyl-runde under stille passasjer alle sterkt redusert.


Manuelle eller bilmodus

Når du opererer i standardmodus (Auto Switch ikke engasjert) fungerer 522 som en toppfølende kompressor, og gir tett toppkontroll via øyeblikkelige endringer i gevinstreduksjon, noe som gir mer åpenbar komprimering. Dette gjør at operatøren manuelt kan justere kompressorangrep og frigjøringstider slik at kompressoren opererer i toppmodus med lineære angrepskurver. Når bilbryteren er engasjert, blir det manuelle angrepet og frigjøringskontrollene forbigått og kompressoren fungerer i RMS -modus, og justerer automatisk angrepet og frigjøringen basert på det gjennomsnittlige inngangssignalet og terskel/forholdsinnstillingene. Dette gir en jevn, mer avslappet kompresjon som oppfattes som mer musikalsk og naturlig lyd.


Myk eller hardt kne

Et annet element som påvirker hvor naturlig utgangen høres når det er komprimert er hvordan signalet blir adressert ved og rundt kneet, eller terskelpunktet. Som standard er 522 satt til myk knekomprimering (utskyvning), som har en tendens til å høres mer naturlig ut når det slører skillet mellom over- og under terskelsignaler, og etterlater signaler under terskel upåvirket, mens signaler rett over terskel blir komprimert i sterkt reduserte forholdstall . Først på det punktet der signalnivået stiger betydelig over terskelen er fullforholdskompresjon brukt. Denne forestillingen ligner på mange vintage-kompressorer på grunn av ikke-lineariteter i gevinstreduksjon. Når den harde knebryteren er aktivert, opererer 522 på en mer kirurgisk måte med en mer skarp definert overgang mellom under- og over terskel, noe som gjør den ideell for å begrense stilkompresjon. I denne modusen beholdes en liten mengde mykt kne for å holde lyden rimelig naturlig.


Sidechain HPF

Compressor Limiter 522s Sidechain High Pass Filter (HPF) Switch lar deg Sett inn en 200 Hz HPF i kompressorens sidekjed, som hindrer LF -signaler fra å dominere total signalkomprimering - og effektivt eliminerer de uønskede gjenstandene og pumpeeffektene på høyere frekvenser.


Balansert inngangstrinn med høy ytelse < /p>

tiår med erfaring, sammenkoblet med premium-klasse-komponentene som utgjør alle inngangsstadier vi bygger, sikrer det ypperste i signalintegritet som er selve grunnlaget for vår designprosess. Den varme og organiske Midas -lyden har blitt hørt av millioner av konsertgjengere - og spilt inn for ettertiden på utallige live -album. Inngangsstadiet av 522 er uten sidestykke med sin lave støyytelse, som kan skilte med et misunnelsesverdig felles modus avvisningsforhold (CMRR) på -70 dB @ 1 kHz.


Presisjonsmetting

Kompressorbegrenseren 522 gir målingsmåling med LED-stabler som viser gevinstreduksjon og nivå uavhengig av hverandre. Måleren på 6 segmentnivå lyder fra -30 dBu til +20 dBu i 10 dB trinn, mens 10 segmentforsterkningsmåleren leser fra -2 dB til -20 dB i 2 dB trinn.


Ekte maskinvareomgang & amp; Power Up Mute

For de anledninger når det ikke er nødvendig med komprimering, kan 522 i bryter kobles fra for å fjerne alle kretsløp fra signalstien via ekte maskinvare relé. I tillegg engasjerer ekte bypass -modus dersom chassiset ved et uhell blir slått av.