Midas 512 V2 Parametric equaliser

500 Series

Varenr: 1142401
Midas 512 V2 Parametric equaliser 500 Series Midas 512 V2 Parametric equaliser 500 Series Midas 512 V2 Parametric equaliser 500 Series Midas 512 V2 Parametric equaliser 500 Series
1 733,-Kampanjepris
2 210,-Ordinær pris
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

500 Series 4 Band Fullt Parametric Equalizer basert på Midas Heritage 3000


 

  • Compact 500 -serie modul med forbedret Midas Heritage 3000 Four Band Fullt Parametric Equalizer
  • Klasse som leder utligning som er anerkjent for dets varme og responsive karakter med raskt enkelt oppsett
  • Precision Dual Concentric Controls gir øyeblikkelig tilgang til fullt variabel gevinst- og frekvensinnstillinger
  • Bass- og diskantbånd med utvelgelsesbrytere for bjelle- eller hyllingsresponser
  • Fullt variabel båndbreddekontroller på alle fire bandene i Bell -modus
  • Balanserte utganger med høy effekt driver lange lydkabler med letthet
  • Høy ytelse elektronisk balansert inngangstrinn med avvisning av høy fellesmodus
  • Ultra lav støydesign ved bruk av premium kvalitet op-amps
  • Ekte maskinvareomgangsvalgsbryter fjerner alle kretsløp fra signalveien når utjevning ikke er nødvendig
  • Power Up Mute Relays forhindrer bryter på dunk
  • Avansert design med lavt strømforbruk gir forlenget komponent levetid
  • Premium kvalitetskomponenter gjennom en krystallklart lydfilsignalbane
  • Designet og konstruert i Storbritannia


500 Series Parametric Equalizer 512

Den parametriske utligningen På Channel Strip opprinnelig gitt i den legendariske Midas Heritage 3000 Mixing Console. Når den brukes i forbindelse med legenden L10, L6 eller annen standard 500-serie rackmount-chassis, gir 512 den ideelle EQ-løsningen for brukere som søker Midas-ytelse i et modulært format som kan skilte med oppgradert ytelse med førsteklasses kvalitet. >
Klasseledende ekv en justerbar båndbredde eller "q". Slik utjevning på kirurgisk nivå gjør det mulig å finjustere filteret for å redusere forsterkningen ved frekvenser som er utsatt for tilbakemelding, eller fjerne uønskede tonale egenskaper og deres overtoner. Motsatt gir muligheten til å øke (øke) gevinsten ved visse frekvenser den ideelle måten å legge slag til bass- og sparke trommesignaler, eller tilpasse tilstedeværelse til vokale eller solo instrument -tonaliteter. Den parametriske utjevneren 512 bruker 4 overlappende frekvensbånd for enkelt og fagmessig utdata-utdata-signaler-både i studio og under liveopptreden. Og når det gjelder lydkvalitet, blir MIDAS -produkter anerkjent av ingeniører over hele verden som klasseleder for deres varme og responsive levering.


Precision Dual Concentric Controls

bygget Fra bunnen og oppover opererer 512 EQ -stripen over 4 overlappende frekvensbånd: bass (20 Hz til 400 Hz); Lo mid (100 Hz til 2 kHz); Hei midt (400 Hz til 8 kHz); og diskant (1 kHz til 20 kHz). Frekvensen og forsterkningen (-15 dB til +15 dB) justeringer er gitt i form av stablede dobbeltkonsentriske kontroller, med forsterkning på knotten og frekvensen på den ytre ringen. Alle gir øyeblikkelig tilgang til fullt variabel gevinst- og frekvensinnstillinger i sine respektive driftsbånd.


Bass- og diskantklokker

512s bass- og diskantkontroller (Q) er ikke -funksjonell mens du er i tradisjonell MIDAS -hyllingsmodus, som er standard (Bell Switches koblet fra). Når klokkebryterne trykkes og opplyst, gir bass- og diskantbreddekontrollene parametrisk drift. LO Mid og Hi Mid -frekvensbånd er alltid i parametrisk driftsmodus - så når begge bjellebrytere er engasjert, gir alle 4 bredde kontroller fullt variabel parametrisk utjevning.


Balansert inngangstrinn


Høy ytelse balansert inngangstrinn


Høy ytelse balansert inngangstrinn


Høy ytelse balansert inngangstrinn


høy ytelse balansert inngangstrinn

P>

tiår med erfaring, sammenkoblet med premiumkvalitetskomponentene som utgjør alle inngangsstadier vi bygger, sikrer det ypperste i signalintegritet som er selve grunnlaget for vår designprosess. Den varme og organiske Midas -lyden har blitt hørt av millioner av konsertgjengere - og spilt inn for ettertiden på utallige live -album. Inngangsstadiet av 512 er uten sidestykke med sin lave støyytelse, som kan skilte med et misunnelsesverdig felles modus avvisningsforhold (CMRR) på -70 dB @ 1 kHz.


Ultra Low Noise Design < /P>

Som med alle MIDAS -konsoller og prosessorer, bruker vi bare komponenter av premium kvalitet gjennom vår design- og produksjonsprosess, inkludert Ultra Low Noise OP -AMPS for å sikre -97 DBU -ytelse ved enhetsgevinst fra 22 Hz til 22 kHz .


Ekte maskinvareomgang & amp; Power Up Mute

For de anledninger når utjevning ikke er nødvendig, kan 512 i Switch kobles fra for å fjerne alle kretsløp fra signalstien via ekte maskinvare relé. I tillegg engasjerer ekte bypass -modus dersom chassiset ved et uhell blir slått av.