M-Audio Keystation Mini 32 Mk3

Varenr: 1121765
M-Audio Keystation Mini 32 Mk3 M-Audio Keystation Mini 32 Mk3
582,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Enkel programvarekontroll

Begynn å lage og utføre musikk med Mac eller PC med verdens mest solgte tastaturkontrollere: KeyStation-serien fra M-Audio.

  < /p>

Enten du er en erfaren proff på jakt etter akkurat den rette kontrolleren når du er på farten eller du ønsker å komme i gang med riktig mini USB MIDI -kontroller, er KeyStation Mini 32 MK3 for deg ! Det er en enkel, kraftig MIDI -kontroller designet for sekvenseringsmusikk og å spille virtuelle instrumenter på Mac eller PC. KeyStation Mini 32 MK3 har 32 Natural-Feeling mini-størrelse hastighetsfølsomme nøkler og omfattende kontroller som utvider utvalget av spillbare notater og forbedrer dine uttrykksfulle muligheter.

 

med KeyStation Mini 32 MK3, å maksimere kreativiteten din mens du minimerer komplikasjonen er enkelt. Bruk de fulltillitelige oktavområdet-knappene, volumknappen og dedikerte tonehøyde- og modulasjonsknapper for å spille og opptre med musikkprogramvaren din. KeyStation Mini 32 MK3 har også en opprettholdelse for ekte piano-opprettholdelse.

 

Mobilmusikk-making

Lett og mobil, KeyStation Mini 32 MK3 er Perfekt for reisende musikere som ønsker å ta kommando over musikkprogramvare under liveopptredener eller for produsenter som ønsker å legge til en brukervennlig MIDI-kontroller med et lite fotavtrykk til studioet sitt. For et enkelt bærbart oppsett er KeyStation Mini 32 USB-drevet, klassekompatibel og støtter USB-MIDI-tilkobling. I tillegg støtter KeyStation Mini 32 MK3 iOS -tilkobling med Apple Lightning til USB -kameraadapter (solgt separat), slik at du kan utføre og komponere med lydapper på iPad og andre iOS -enheter.

 

Inkludert programvare

Pro Tools | First M-Audio Edition er inkludert i KeyStation Mini 32 MK3. Pro Tools er bransjestandarden for innspilling av programvare, og teamene på M-Audio og Avid har laget en versjon av denne fantastiske samlingen som er spesielt skreddersydd for M-Audio-maskinvare. Denne fantastiske programvaren for lyd- og MIDI-innspilling hjelper med å inspirere enhver artist, musiker eller singer-songwriter til å lage, spille inn og dele alle ideene sine over hele verden når som helst.

 

Pro Verktøy | First M-Audio Edition har ubegrensede busser, elastisk tid og elastisk tonehøyde, offline sprett og 1 GB gratis skylagringsplass for samarbeid eller tilgang til prosjektene dine fra hvilken som helst datamaskin hvor som helst som er koblet til Internett, pluss kompatibilitet med all den inkluderte luftmusikken Tekniske virtuelle instrumenter.

 

Denne virkelig fantastiske programvareopptakspakken er grunnlagt for å få ideene dine ut av fantasien og forsterkes i verden. Kos deg!

 

airmusikkens xpand! 2 er en multitimbral arbeidsstasjon som tilbyr fire aktive lydspor, eller deler per lapp. Hver del er utstyrt med sin egen MIDI -kanal, Note Range (Zone), Mix, Arpeggiation, Modulation og Effects -innstillinger - en utmerket metode for å lage individuelle deler. Å utnytte de fire delene sammen for å bygge en fantastisk lapp er der xpand! 2 avslører sin sanne kraft. Ved å bruke alt fra Wavetables og FM-syntese til å prøve avspilling, har Expert Sound Design Team på Air Music Tech nøye skapt tusenvis av klar-til-spill XPAND! 2-lapper.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Nei
Ant tangenter 32
MIDI-tilkobling USB
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei