Line 6 Powercab 112 Plus

Aktivt gitarkabinett, 250W, 1x12"

Varenr: 1110630
10 531,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The  Powercab 112 og Powercab 112 Plus  er 1x12 aktive høyttalersystemer som leverer et autentisk “amp-in-the-room" Spilleropplevelse når den er sammenkoblet med hvilken som helst modellerer, profiler eller til og med en forsterkerpedal. Velg en av seks klassiske høyttalermodeller som alternativer til dine nåværende førerhusmodeller, eller bare koble til modelleren og spill ved hjelp av flat modus - valget er ditt. Powercabs er også høye nok til å fylle en hvilken som helst liten klubb eller mellomstor sted, og utførende gitarister vil også sette pris på deres lette, men likevel trafikkdyktige konstruksjon, kompakt størrelse, flip-out kickstands og XLR direkte utganger.

 

The  Powercab 112 Plus  inkluderer også kraftige avanserte funksjoner som en 2-tommer input, og et USB -lydgrensesnitt.

 

høyttalermodellering

Lyden fra Great Amplifiers skyldes høyttaleren Så mye som fra de andre komponentene, men til nå har ingen modellert en faktisk høyttalerdriver alene, uavhengig av skapet det er lastet inn. Se for deg å ha et tomt 1x12 høyttalerskap som du øyeblikkelig kan laste med hvilken som helst av seks klassiske høyttalertyper bare ved å trykke på en knapp. Høyttalermodelleringsmodus lar deg gjøre nettopp det - virtuelt - ved å bruke en ny teknologi utviklet etter linje 6.