Lewitt LCT 440 PURE Kondensatormikrofon

Varenr: 1113505
Lewitt LCT 440 PURE Kondensatormikrofon
3 071,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

ren lyd - fokus på det du elsker
Navnet sier alt - forventer intet mindre enn ren lyd. LCT 440 Pure bruker de samme avanserte komponentene og kapselteknologien som våre prestisjemodeller pakket inn i en solid, stilig og kompakt bolig.

 

ren detalj - vakkert balansert og Strålende klar
1" Ekte kondensatorkapsel fanger signalet med en imponerende mengde dybde og klarhet. Bevare din individuelle personlighet og alle følelser du har satt inn i ytelsen din.

 

ren innspilling - en for alle
Fang hver nyanse av instrumentet eller stemmen din i ethvert innspillingsscenario. Bruk den til å spille inn vokalen din, akustiske instrumenter, gitarforsterkere, trommer og perkusjon, og alt annet.

 

ren ytelse - ingen tekniske grenser
med Super -Low Selvstøy og evnen til å håndtere øre -knusende lydtrykknivåer, en ting er helt sikkert -ingenting vil begrense ytelsen din på den tekniske siden.

 

ren funksjon - Sjokkfeste og magnetisk popfilter
Reduser uønsket strukturbåren støy effektivt ved å bruke den inkluderte sjokkfestet. Den åpne fronten lar deg flytte mikrofonen så nær du vil til kilden. Det magnetiske popfilteret skjuler ikke annet enn å fanger alt. Det integreres perfekt med utformingen av mikrofonen

 

essensen av lyd
forventer intet mindre enn ren lyd. LCT 440 Pure bruker de samme avanserte komponentene og kapselteknologien som våre prestisje-modeller, pakket inn i en solid, stilig og kompakt bolig. Den har en 1" Ekte kondensatorkapsel som fanger opp enhver nyanse av ytelsen din med en enestående mengde dybde og klarhet. Det kardioide polare mønsteret garanterer effektiv bakre avvisning, noe som gjør LCT 440 rent ideal for studio-, scene- og hjemmeopptaksprogrammer. Det gir gode resultater på alle vokale og instrumentapplikasjoner -& nbsp; Vokaler, akustiske instrumenter, trommer, cymbaler, forsterkere, piano - prøv det på alt, det fungerer bare. Sjokkfeste og magnetisk popfilter er inkludert; På denne måten kan du starte med en gang - bare ta opp.

 

Spesifikasjoner
Akustisk driftsprinsipp: Trykkgradient Transducer, eksternt polarisert
Membran: 3 Micron Gold Spitteded Mylar
Transduser Ø: 25,4 mm, 1 i
Polartmønster: Kardioid
Følsomhet: 27,4 mV / Pa (-31,2 dbv)
Signal / støyforhold: 87 dB (a)
Dynamisk Område: 133 dB (a)
Tilsvarende støynivå: 7 dB (a)
Forsyningsspenning: 48 V +/- 4 V
Maks. SPL for 0,5 % THD: 140 DBSPL
Nåværende forbruk: 2,63 mA 
Intern impedans: 110 o
Nominell belastningsimpedans: 1 000 o
Kobling: gullbelagt 3-pinn : Sink die støpt
Mikrofondimensjoner: 138 x 52 x 36 mm, 5,43 x 2,04 x 1,42 i
Mikrofonnettvekt: 310 g / 10,9 oz