Lehle Dual Expression

Varenr: 1144933
Lehle Dual Expression Lehle Dual Expression Lehle Dual Expression
2 916,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Uttrykk deg, to ganger!   Lehle Dual Expression   er en aktiv, slitasjefritt uttrykkspedal utstyrt med en presis magnetisk sensor.
kjent fra   Lehle Volume   pedaler, denne sensoren bruker Hall-effekten, oppkalt etter Edwin Hall, for å måle styrken av magnetfelt. I   lehle dobbeltuttrykk er hallsensoren nøyaktig kalibrert til den innebygde magneten og kontrollområdet for pedalen-der pedalen bare beveger magneten, hvis avstand måles av hallsensoren.
To digitale potensiometre, Arbeide med analoge spenninger, brukes til den nøyaktige og pålitelige generasjonen av ekspresjonsdata.
Denne teknologien tillater tydelig mer nøyaktig drift enn det som tilbys av konvensjonelle ekspresjonspedaler med mekaniske potensiometre. Det er ingen mekanisk slitasje, og unngår behovet for vedlikehold eller kompliserte justeringer.
Begge utgangene kan kontrollere nesten alle vanlige enheter med uttrykk Mykpush-knappene.
Alternativt kan 10K-utgangen settes til å fungere som en låsende eller øyeblikkelig bryter, hvis pedalen skyves i fulltåposisjon. Så f.eks. Kanalen til en forsterker kan endres eller kobles Programvare.
I bruk, er   Lehle Dual Expression   er ekstremt glatt og jevn under foten, da den er utstyrt med lavfriksjonslager av en høyytelsespolymer. Ved hjelp av en justeringsskrue kan pedalens mobilitet modifiseres med stor presisjon.
Sammenlignet med Lehle Mono -volumet og NBSP; vi klarte å redusere vekten med 50% og størrelsen med 35% - med samme robuste stabilitet . Det er til og med 2 cm flatere, men pedalområdet forblir det samme - like behagelig og responsivt som de større modellene.
Lys, liten og dobbelt sånn presise uttrykk:   lehle dobbelt uttrykk.    

 

• Ekspresjonspedal med 2 utganger
• Kontrollerer alle vanlige enheter med ekspresjonsinnganger
• Magnetisk sensorteknologi, uten mekanisk slitasje
• Presis kontroll fra digitale potensiometre
• MIDI via USB
• Optimalisert størrelse og vekt